Hemskaste frisyren.. EVER?

Ni folk skulle allt bra vilja veta hur min kära morgon-frisyr ser ut?
-Här är en mild variant. Treasure it well.
 
HAHAHHA XD Nä.
Godkväll, folks!
Har ju inte riktigt uppdaterat på en stund och det känns BRA. Ibland behöver man en liten paus från bloggandet, att inte varje dag behöva tänka "Men vad in i **********F#O%R")#T=%)Y¤"?#¤!"=%ÄĤ#&Ä%YÄ%*%#"*Y%Ä ska jag skriva idag som jag inte redan skrivit?"
Men dessa dagar jag inte uppdaterat, eller, denna vecka jag inte uppdaterat heter det.. Har jag som säkert nämnt varit på den vanliga praktiken vid Blossom, och jag trivs som alltid :D
 
Har också dragit på mig en jävlig förkylning.
För övrigt är det väl bra, antar jag.. 
 
Kom också just att tänka på en sak - om 3 dagar är det ett helt år sen Vicky dog. JÄVLAR vad tiden går snabbt fast det ändå känns som om den maskat sig fram..
Så på lördagen blir det att köpa en fin ros att lägga upp i stallet och sen bär det av till Optima som har öppet hus, ska fota lite på modeshowen tjejerna från Beklädnad har :) Ska bli kul att se vad de har sysslat med det senaste året/åren :)
 
Nu ska jag fortsätta rita.. Ha en superbäst kväll allihopa, och hoppas ni inte får denna förkylning sänd från nordpolen som jag fick ._.
 
 
 
-Over and out, Linn-



SVETLANA & HOLLGA TESTAR: KRÄKCHIPS!!!

Godkväll, folks!
Tänkte börja med en helt ny skit här, nämligen "Svetlana & Hollga" 
Detta kommer tolkas som någon typ av videoblogg var vi följer Svetlana och Hollga för att se vad de sysslar med, i detta fall så berättar de om sitt smink och "dagens outfit"
 
 
 
Som "svetlana" är min goda lilla vän Caroline och surprise motherfuckers, så är jag "Hollga"
Ryska horor eller vad man kan kalla oss för tillfället XD
Kanske Svetlana och Hollga visar er hur man tillagar en rysk nationalrätt nästa gång?
Eller visar upp deras favoritkläder?
 
 
Detta var en väldigt,väldigt spontan idé som bara dök upp då vi käkade vårrullar. Vi fick dessa "kräkchips" med vårrullarna och jag förstår verkligen inte varför.. Dom smakar som vårrulls-rap. usch. :c
 
 
-Over and out, Linn-



STHAFF THAT'S NEW.

Godeftermiddag, kära läsare c:
 
Måste bara säga att jag kommer vara död efter två veckors tid på denna praktikplats vid Blossom.. Man vill köpa precis ALLT den butiken har att erbjuda, alla kläder varav det mesta är av märket Odd Molly och kostar mer är 20 skjortor för en liten t-shirt eller ett linne. (Billigaste linnet var 29€ och det var på -50%.....) Alla kläder har väldigt märkbar stil och jag älskar typ allt jag ser, men plånboken tillåter nog inte att jag inskaffar skitdyra märkeskläder :c
Säkert inte heller mammas plånbok skulle tillåta det XD
 
Har skaffat in lite nya saker. En nintendo DS Lite medföljande två spel som jag köpte av Jennifer, en grå, ganska basic, påsig tröja med korta ärmar samt ett par mossgröna och ett par gråa lite tjockare strumpbyxor..  Nu behöver jag bara ha en snygg kjol.
Body Lotionet, tre gamla flaskor som mamma hittade på loppis i grönt, rött och blått, och en svart kjol.
 
Min kväll kommer väl bara bestå av lugnet själv - spela lite Rocksmith, spela lite DS, läsa lite bloggar, kolla lite kläder som möjligen ska beställas hem, nagellackning, lyssna på musik  och andra lugna och trevliga saker.. Gosa lite med kissen, till exempel :3
Vad har ni för planer denna kväll?
 
Måste säga att jag gillar designen och själva lotionet doftar gudomligt c:
 
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll allihopa! 
 
 
-Over and out, Linn-



If you need me, I'll be in space.

Godkväll kära läsare (:
 
Idag var första dagen på praktik hos Blossom och jag stormtrivs :D
Fast det inte alltid finns så mycket att göra så finner jag det ändå mycket trevligt. Stämningen är trevlig, trevliga medarbetare, trevliga och intressanta diskussioner och så vidare.. Där kommer jag nog trivas två veckor :)
Praktiken är ju egentligen en månad, men de två resterande veckorna så ska jag "komma ikapp" med annat IA (inlärning i arbete) jobb från föregående praktiker som jag inte kommit igång med eller fått klart; bland annat "menyer" till grillen och some shit till en kommande liten utställning i Lilla Rådhusgalleriet i Nykarleby som bara kommer bestå av en liten bildserie på max 6 st. bilder.
 
Jennifer kom också in till Blossom med Nintendon som jag köpte av henne, så nu har jag suttit och nerdat den hela kvällen (:
Imorgon blir det såklart Blossom igen, sen blir det lunch med Lillemo nångång mellan 12 och 13, sen klockan 15 blir det väl hemfärd igen!
Och så får man ju inte glömma att jag var en sväng på ett café och sen shoppade lite med lilla mamma c:
Denna eller följande vecka blir det väl också till att beställa hem lite nya, fräscha utgångs-kläder eftersom jag lider av det syndromet att jag inte kan ha samma kläder på mig två gånger då jag är ute och festar. Det är egentligen ganska jävla jobbigt. Mycket pengar går det också :c
 
Vad har du gjort idag? c:
 
 
Här kommer jag då leva loppan, i den mysiga inredningsbutiken "Blossom" samt klädbutiken "Seven Roses"
 
Idag borde ju "Veckans Serie" ha kommit ut också, men jag har inte orkat ellerh hunnit tänka på det desto mer just nu, så det lär skjutas upp några dagar tills jag ens vet vad jag ska rita :p
 
-Over and out, Linn-
 



120 km/h, dat feeling.

Godkväll kära läsare (:
 
Den här dagen har i synnerhet varit rätt så bra, om man bortser från att jag låg i fosterställning i några timmar i sängen med femtontusenfemhundratjugo filtar, täcken och en varmvattenflaska och ändå frös.
Började dagen med att konstigt nog stiga upp ur sängen och sen bar det av till Sansund för att rida Caramia.
Red ut med C, Malin som red Azzi och Michel som gick (sprang för att hinna med) med hunden Bella.
Denna ridtur var verkligen underbar. Det kändes verkligen som om jag behövde det, som en uppiggande spark i röven!
Fint väder, superpigga hästar, inte alltför kallt & bra humör!
Malin som red 22 åriga gamla araben Azzi hade mest fart, jag som red 5 år unga araben Caramia lämnade hur långt efter som helst :D Fast vi då redan galopperade i 120 km/h...
 
Ok, bort från hästar. Då jag kom hem blev jag väl påmind om min "mensmage" som redan gjort sig märkt imorse, men då inte så mycket. Låg några timmar i sängen och sen blev det eventuellt lite bättre. Trodde nog ett tag att det var dödstecken, men här sitter jag förvånansvärt nog ännu.
Är faktiskt riktigt glad nu, superbra förmiddag och nu är den sjuka magen så gott som borta och imorgon börjar jag på praktik hos Blossom! Ska bli kul :)
 
Nu ska jag försöka få utlopp av min konstiga motivation och lägga upp en bild från då vi just startat iväg, då redan hade gamle Azzi skutt på benen :D
 
Bilden är tagen med kameran on da phone.
Måste också bara lägga till att lilla C hade bakdelen uppe i luften x-antal gånger i glädjeskutt då det är en riktigt bra stund sen de fått välja hastigheten själva :D
 
 
 
 
-Hur har din helg varit? :D
 
Nu säger jag tack och adjö, ha en superbäst söndagskväll allihopa!
 
-Over and out, Linn-



NY LAYOUT

Jag har funderat på att byta layout helt och hållet, vad tycker ni? Vad vill ni se på min header? :)



That moment vid Dragon med Kusin Vitamin

Godkväll kära läsare och vänner!
Skrev ju här tidigare att Kusin Vitamin skickade SMS och frågade vad jag hade för mig, så jag antog ju att vi skulle hitta på nåt, vilket vi också gjorde.
Det hände egentligen inte så mycket, men det var tämligen trevligt att sitta vid Dragon (pub) och diskutera med henne och Paulina över en limebreezer :)
Nu ska jag nog bara ta det lugnt och njuta av kvällen. Mitt huvud känns lite såsigt och oidentifierat så jag kommer troligen sitta vid datorn eller tvn tills jag får för mig att sova.
 
Imorgon ska jag nog och rida, tror jag. Och så vet man ju aldrig vilka hemligheter kvällen bär på, har nog inte planerat nåt speciellt men mitt i plötsligt ringer nån och vill ha sällskap ut på krogen ;)
 
Webcamera grejen som jag laddade ner var CyberLink Youcam 3, och kvalitén är som dragen ut en krokodilröv och det kommer texten "CyberLink Youcam" nere vid vänstra hörnet på varje helsikes bild, så jag suddade över det och kom fram till att det ser myyyycket bättre ut då det är utsmetat än då texten står där, haha ;D
 
Önskar er alla en god fortsättning på kvällen och en bra helg!
 
-Over and out, Linn-



Åh underbara känsla!

Min känsla just nu är ganska obeskrivlig. Efter en hel lång och stressig vecka med fåtal timmars sömn/natt är det äntligen fredag och jag känner mig så himla avslappnad av att veta att ikväll är det inget måste, inte behöver man förbereda sig mentalt för skolan nästa dag, inte behöver man oroa sig för att sova dåligt.
En sån avslappnad känsla att jag smälter som en glass i en varmdusch. UNDERBART :)
Kusin skickade just ett SMS och frågade vad jag gjorde, så jag hoppas nu på att vi hittar på nåt eftersom det verkligen skulle kännas som pricken över i:et denna fredagskväll :D
 
Är på förvånansvärt bra humör, inget speciellt jag tänker på och inget som får mig att inte vilja längta till morgondagen eller senare ikväll, eller, inatt.
 
 
Vad har ni alla planerat för i helg? :)
 
 
 
som ni kanske märkte fick jag min cp-wabcam fixad XD
Och. Fråga inte ens varför jag håller i en krukväxt. för. Jag jar inget svar på den frågan XD
 
Hoppas ni alla får en superbäst fredag & helg överlag!
 
-Over and out, Linn-




That webcam incident.

Godkväll kära läsare!
Nu försöker jag - för tusende gången - försöka installera en fungerande webcam program hit till min lilla dator eftersom jag var så korkad och blåst och råkade radera det programmet som kom med (Cyberlink Youcam 2).. Och  jag har försökt med seriöst tusentals program, men vissa funkar inte, vissa är helt dumma i huvet, eller, systemet.
ManyCam är ett av de som är så dumma att det finns inte, det ska gå att ta foton och filma, men då man filmar finns det en "start" knapp, men det finns inget stopp eller spara eller så man kan kolla på vad man egentligen spelat in, samma sak då man tar bild.
Så laddade jag ner Cyberlink Youcam 5, för en tid sen, men det var tydligen bara en trial på 15 dagar och sen skulle jag tydligen ha behövt betala.. Och det ville jag ju frstås inte, men nu hittade jag en "ny" Cyberlink 5 som enligt sidan jag laddade ner den från ska vara gratis. Vilket jag hoppas för sjutton kineser.
 
Vad har ni för webcam? Den som fljde med datorn eller har ni laddat ner nåt som ni kanske kan rekommendera? (:
 
 
Och jösses, Chrome (webbläsaren) stängde ner då jag skrev detta och så orkade jag inte logga in sen och fortsätta skriva, så får väl publicera det nu då :D
 
 
 
-Over and out, Linn-



SÖMN, Y U NO COME?!?!??!

Godkväll folks! 
Idag i skolan har jag verkligen fått göra saker som en äkta man som jag inte är.
Borra, såga med figursåg (eller det var Julia som sågade) och köra några varv med sandapper över brädan.
Imorgon ska den också målas. Jag känner mig... MANLIG.
Från att ha fyllt ballonger med potismjöl som ska bli bröst till att vara händig med verktyg. Det är sannerligen mycket omväxling i min skola, fast det var ju i och för sig jag som valde at göra det på sättet jag gjorde det.. Men det kändes också kul med något annat än det man vanligtvis gör :)
 
Jag är jävligt trött och försöker desperat hålla mig vaken med te och choklad, för om jag somnar och sover nån timme, så finns det inte en chans attt jag skulle kunna somna inatt.
Låg nämligen som en ångvält(IGEN) hela natten tills jag blev jävla less och kollade på filmen Mean Girls 2...
 
Skulle vara himla bra om man visste vad problemet med min sömn var, har sovit väldigt dåligt, legat och ångvältat mig länge innan jag kunnat somna, sovit ytligt, vaknat för minsta lilla knäppande ljud någonstans i huset.
Det har inte varit såhär förut, och om det fortsätter så sjunker ju helt klart min prestationsförmåga på grund av sömnbrist.
Anledningen till att jag inte vill somna nu ikväll, är att jag som tidigare nämnt imorgon ska på mörkerkörning och teoriprovet vid bilskolan, och vill därför hålla huvet över vattnet så att säga. 
Grejen var också den, att inatt så var jag faktiskt väldigt, väldigt trött, men jag kunde bara inte somna.
Alla möjliga konstiga tankar assfuckade varandra brutalt och det måste ju jag ligga och lyssna på. Hade även ovanligt starka hjärtslag.. Pulsen var inte hög eller så, men varje gång mitt hjärta slog kändes det som om någon bankat mig i bröstkorgen med hammare inifrån.
- Om dessa sömnsvårigheter pågår ännu följande vecka så besöker jag nog hälsovårdaren i slutet av veckan i sådana fall. Vad hon skulle kunna göra åt saken har jag inte den blekaste kines om.
 
 
Nu ska jag fortsättta käka min jäffla choklad och bli "tjock".
 
-Over and out, Linn"
 



The lack of IQ på konstskolan.

Godkväll gott folk. Idag har jag faktiskt beställt tid till mörkerkörning, och fick redan nu på fredag c: Och ska då också efter det ta teoriprovet på ajokaista i bilskolan (eftersom man tydligen måste klara det där också en gång innan man gör det på besiktningskontoret)  och då jag har allt det på raden blir det att boka dat real teoriprov och kanske även uppkörningen. Vet inte riktigt hur det är, om man måste klara teorin före man bokar själva eldprovet uppkörningen..
 
HURSOMHELST så har jag idag inte gjort så mycket. Varit i skolan var vi mest satt och var allmänt dumma i huvudet. Satt med Lillemo och Laura och kastade ballongerna fyllda med potatismjöl till varandra och sa "boob" varje gång vi kastade.
Öh.
Välkommen till konstskolan.
MEN var faktiskt förvånansvärt aktiv den sista timmen och ritade upp på en bräda var jag ska såga ut hål för ballongbrösten, och så borrade jag hål i de utritade hålen så att figursågen får platssss.
Och min kväll blev som vanligt kort igen, somnade klockan fyra och vaknade  strax efter sex, sen dess har jag suttit och rage-at på ajokaista tills jag började skriva, vilket var för typ fem minuter sen :p
Så, min nattt kommer troligen bli ganska sömnlös..
Det lär väl därför komma ett inlägg till mitt i natten om fanvetjag XD
 
Blev en tråkig shitass uppdatering nu, egentligen inget intressant har skett och inga bilder för den delen heller. Inget intressantare kommer det väl vara imorgon heller :c
 
 
 
 
-Over and out, Linn-



Screw you, ajokaista! I did it! OwO

AYEAH! Har finally klarat alla Ajokaistaövningar. Nu gäller det bara att klara det en gång vid bilskolan, ta mörkerkörning, fixa nytt passfoto och hämta "friskförklaringspappren" och lämna in det till polisen och boka uppkörningstid samt teoriprov.
Jag misstänker att teoriprovet inte kommer gå så bra då man sitter där i besiktningskontoret med stressen och pressen på att man måste klara det som flåsar en i nacken.
Uppkörningen litar jag dock lite mer på än teoriprovet eftersom jag blir så himla nervös och fuckar upp allt på grund av det då något verkligen är på tid och det är stressigt..
 
Tänkte just säga att jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra ikväll, men så kom jag på att jag spenderat två timmar till att öva på ajokaista och nu är klockan 20:20, så det finns inte så mycket kvar av kvällen :D
Blir väl därför att hoppa i duschen så småningom efter att jag lackat om naglarna.
Kanske blir det lite Rocksmith som avrundning av kvällen?
 
 
Vad ska du göra under den tid som är kvar av kvällen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Over and out, Linn-



A HUMAN ROADKILL. KILLED BY LINN.

Har gjort något väldigt ovanligt igår kväll och nu för en stund sedan. Jag har kollat på DR. PHIL.
Var ås emot det programmet då jag var liten och mamma skulle kolla på det, för det kom precis den dag och den tid min ridlektion skulle börja och eftersom vi ändå skulle köra en bit så tog det en stund - och vi vet ju alla hur otålig man var då man väntade på nåt kul då man var en liten 6-åring :D
Tillbaka till den röda tråden. 
Etta programmet handlade om en flicka med attitydproblem och jag har aldrig blivit så arg i hela mitt liv över att stirra på ett program genom en datorskärm.
Seriöst, jag förstår inte hur Dr. Phil kunde hålla sig lugn och sansad då jag skulle ha flugit upp och slått in ansiktet på henne. Det enda hon svarade på hans frågor var "No.", "No." , "No." "I don't know", "Maybe." och så hade hon den "jag-bryr-mig-inte-skulle-helst-fara-hem-och-sova-bitch-attityden" Jag skulle troligen ha inrett  hennes ansikte så illa att hon skulle behöva en plastikoperation för att ställa allting på rätt plats igen.
Det låter brutalt, ja, men det var verkligen känslan jag fick efter att ha kollat på det.
Ett youtubeklipp med programmet kommer till sist i inlägget..
 
"Why did Sally fall of her swing?
'Cause she has no arms" 
 

Hela eftermiddagen har jag och Lillemo suttit och läst anti-jokes och de är seriöst så skit att man skrattar för att de är så dåliga.
 
 
Det är två stycken "klienter" i detta program, och den första förstår jag helt bra! (hon med rosa hår alltså)
Men då är det denna "Sabby" som jag riktigt bra skulle kunna köra över :p roadkill :p
 
 
-Over and out, Linn-



THiNGS Mi TREASURE

Godkväll!
Idag har jag gjort precis INGENTING. "Råkade" vara hemma från skolan och "råkade" vakna klockan tolv mitt i dagen.. Läste också lite bloggar och kollade in lite videobloggar, och så fick jag fel i huvudet och började städa.
Motivation till att städa kommer då jag läser andras bloggar och kollar vlogs? Dafuq?
Fick också inspisen till att typ göra en skitkort video om mina accessoarer som jag gillar bäst, vilka skor jag gillar bäst samt kläderna jag gillar bäst - alltså kort sagt en vid. om mina grejer jag värderar lite mer än de andra sunkiga prylarna.
Dock sket det sig totalt så jag fotade mina accessoarer istället. Det kommer säkert att komma nån liten video på mah clothes och hur dom sitter på mig osv. men inte riktigt ännu, har jag på känn.
 
 
Min favoritigaste väska genom tiderna! Den är BLING BLING.
Mamma hittade den på 50% rea så den kostade endast 25€ :) Den är lagom stor, inte för stor och inte för liten, det ryms precis lagom mycket saker i den.
T.ex. Min systemkamera(och en sån är ju ganska stor), plånbok(också ganska stor), sminkväskan, en liten flaska, hörlurar och diverse onödigt småskit.
Hörlurar är ju något av det bästa som finns - har haft tusentals olika.
Men dessa två är mina favoriter just nu, riktigt bra ljud och bas i båda två.
Och så var det ju ingen big surprise att mina käraste skor skulle dyka upp här.
Min älskade sminkväska. Det skulle kunna vara så mycket mer än en sminkväska. Men det är det inte >:)
Älskar mönstret on da shiet och den är köpt från Marimekko. Eller, jag fick den i julklapp för nåt år sen men jag vet att den är därifrån eftersom de hade en identisk bara att andra färger där ;)
Mitt favoritigaste halsband! Det är väldigt enkelt och passar därför med det mesta! :)
Skor från Seppälä, och jag önskar verkligen att det vore sommar så jag kunde använda dem mera ._.
De är bekväma att gå med, fast inte om man gjorde som jag gjorde och gick i upp- och nerförsbackar och 5 km på en ännu längre strandpromenad i Spanien. DÅ fick man sjuka fötter. Men för övrigt älskar jag hur neutrala till färgen de ser ut.
Och så mina nya favoritarmband! :) 
 
Jag tror att det var pretty much allt jag hade att visa i accessoarväg - mer kläder kommer inom kort, kanske i slutet av veckan eller i helgen!
 
 
-Over and out, Linn-
 



DAT "VECKANS SERIE" !!

Goddag! 
Har inatt ritat upp första delen av "Veckans Serie" och det blev varken om Ett Svamp, Två Broccoli eller Glass.
"A Teletubbies Final Form" tyckte jag den skulle passa bra till att heta.
 
Tänkte att jag de första gångerna introducerar karaktärerna på ett liknande sätt som denna och "Ett Svamp" som ni tidigare fått se lite av innan jag verkligen kör igång.
Trots att jag inte fått så mycket feedback om det hela så tänkte jag att jag kör igång ändå och publicerar (eller försöker) varje måndag.
Denna miniserie är ju inte på något sätt välritad, men jag tycker att det skulle förstöra dess charm om det var på punkt och pricka med allt,så jag tyckte att det passade bättre såhär!
 
 
Och detta lagade jag ju mestadels för att jag tycker teletubbisar är läskiga, så jag skulle inte bli förvånad om dom skulle se ut såhär efter att kamerorna stängts av och dom är själva.
 
 
-Over and out,Linn-



NINTENDO DS, WHERE THE FUCK DO I FIND YOU?!

Alltså helvetteee. Jag skulle SÅÅÅ vilja ha en Nintendo DS, men allt jag hittar är Nintendo 3DS och DSi.. Vill ju inte ha nåt sånt dyrt skit, jag vill ha gamla vanliga DS. >:C
Om någon vet nåt place eller nätsida var dessa vanliga DS säljes, eller kanske om DU säljer en begagnad som är i bra skick, så ska du ta kontakt, tack :3
 
Vet seriöst inte om de säljer såna här i butiker längre :c



MEHUKATTI (RUääÄÄÄÄäÄäÄäÄäRUÄÄÄäääÄÄÄäÄÄÄ)

 
 
AHAHAHAHAHAHAH alltså, fan, BÄST :'D
 
Min inspiration och motivation till det mesta ligger ganska nere just nu, men detta rycker upp mig en aning i alla fall ..
Egentligen är det väl mest tanken vid att et är skola imorgon som drar ner på alla typer av motivationer, men vad kan man.
Jag skulle ha haft två timmar längre söndagskväll om jag inte råkat somna klockan fyra och vaknat efter klockan sex.
Det betyder alltså att jag inte kommerk kunna somna på femton år, och inatt igen ligga och leka ångvält i sängen för mig själv.
 
På tal om ångvält har jag faktiskt sovit himla dåligt hela förra veckan, ångvältat mig åtminstone en timme innan jag fått någon typ av sömn, fast jag varit trött då jag lagt mig :/ Dat is strange.
 
Nåja, jag får unna mig extra många koppar te ikväll/inatt då! Godnatt på er som lägger sig tidigt! :)
 
 
-Over and out, Linn-



DRÖMGÅRDEN MED DRÖMSTALLET TT-TT

Godkväll folket som möjligen läser!
Hade tänkt skriva igår men tiden blev lite dåligt med tid och en del annat som gick före på listan (som att städa mitt katastrofala rum) och har idag också varit "upptagen".
 
Igår spenderade jag ju kvällen med kusinen Emilia och hon kom till oss 19:40~ish och så drack vi lite kaffe och efter det begav vi oss iväg till Netti, klockan var bara nio då och vi funderade nog att varför det var så goddamn lite folk, inte ens en vakt som öppnade dörren åt en XD 
Dock kom vi på att vi faktiskt var i tidigaste laget eftersom det redan mot tiotiden började komma in mer folk.
Egentligen hade vi ju sagt att vi bara skulle sitta och chilla lite vid Netti den kvällen, men så råkade jag ringa åt Ronja och fråga var hon var och ifall hon kommer och diskutera med oss några minuter, men då var hon på väg till Melody, och påstod att vi skulle komma.. Så då gjorde vi det :P
Det var inte alls mycket folk ute, och det var för lite folk på dansgolvet för att jag skulle kunna dansa. Jag trivs bäst då man är packade som sillar och ingen egentligen ser hur man dansar.
 
Klockan var väl 01:30  då vi ringde efter mamma som fick släpa sig efter oss, och då vi kom hem hade vi det trevligt i köket över en kopp te och lite smörgåsar. Emilia hade snälla mamma bäddat åt på golvet tidigare, vilket var bra eftersom man knappast skulle orka börja kånka en madrass nerifrån källaren mitt i natten.
Halv 10~ish blev det väckning eftersom vi skulle iväg till Socklot och kolla på en gård med ett stall som var till salu.
DET VAR UNDERBART. Huset var så mysigt och hade en väldigt tilltalande känsla trots att det var mot äldre sidan; stallet var också i en gammal stall/fähus byggnad och var på insidan helt nylagat med 6 riktigt snygga boxar. En foderkammare med en ordentlig köksbänk och skåp, sadelkammare med sadelhållare, skåp, klädhängare, en hylla och en soffa och till sist ett torkrum/täckesförråd längst in i stallgången till vänster.
Direkt man kom in fanns en tvättspilta rakt fram som också, precis som allt det andra var i väldigt bra skick!
 
Efter att ha blivit förtrollade av huset och för att inte tala om stallet; åkte vi iväg till Ytteresse så Emilia skulle komma hem, förstås lämnade vi där på en kaffe också :)
 
Stora och fina hagar fanns ju också bakom huset... :D
 
Emilia finner ni även på http://emiliasuddenjoy.blogspot.fi/, och jag rekommenderar att ni kikar in där! :)
Bilden är då tagen innan vi begav oss ut för att göra staden osäker o__o
 
Nu är jag hungrig. Nu ska jag äta.
 
-Over and out, Linn-



Sista inlägget i mitt liv, för jag kommer dö.

Godeftermiddag! 
Ikväll klockan 21:00 blir det Texas Chainsaw och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Högst antagligen gråta eftersom jag hatar alla typer av skräckfilmer, men vad gör man inte för en vän som "desperat" vill gå och se den? ;)
Hon ska tammefan känna sig hedrad över att jag faktiskt vågar förlja med överhuvudtaget. Och för att inte tala om att det är 3 fucking D ... Så detta kommer troligen bli det sista inlägget i livet jag skriver.

Nu ska jag spela gitarr och förbereda mig för min undergång.
 
Farväl.
 
 
 
 
-Over and out, Linn-
 



Den oidentifierade rosa valnöten till hjärna.

Godkväll folket! 
Nu, efter att ha sovit sisådär två timmar så börjar jag bli lite piggare, och ja. Jag sov. Vilket betyder att jag kommer rulla runt i sängen som en fucking ångvält hela natten och inte hitta en bekväm ställning.
Fml.
I och för sig är det fredag imorgon. Åh denna underbara känsla, denna känsla får man bara känna en gång i veckan, och det är på torsdagar. Det är en så underbar känsla att jag måste göra ett vinkel3 hjärta. <3. There it was.
I don't usually do that shit, man har kommit över det stadiet för tusen år sen, men känslan av att det är fredag imorgon får en nog att gå över gränsen och skriva dit ett vinkel3.
 
Helgens planer är inte så värst mycket, imorgon blir det som tidigare nämnt Texas Chainsaw, på lördag ska jag feed the fear in my body och spela Dead Space 2 med en vän. Och nu sitter jag och värmer upp inför de kommande hemskheterna genom att kolla då Rauski spelar Amnesia.
På söndagen är det dock nog med hemskheter; då blir det säkert en liten trip till stallet så jag får uppdatera mig inom hästlivet lite. Var dit en gång på jullovet och skulle faktiskt fara i lördags också, men så var cykeln i uthuset som var låst, och låset var fruset och låssprayen som jag behövde till det fanns i garaget som var låst och det låset också fastfruset. Goddammit. Så det blev inget stall då :c
 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra heller. Min hjärna är för degig och oidentifierad för att jag ska kunna spela gitarr, inte kan jag rita heller.
Kanske jag skulle spela Silent Hill?
Äh, det lämnar jag åt ödet.
 
 
Jag har förresten en liten fråga; Tycker du det skulle vara intressantare eller roligare att läsa om här fanns fler bilder?

Kommentera gärna ditt svar på den frågan!
 
 
 
-Over and out, Linn-



Skolkning LÅGSTADIESTYLE

Urk. Ikväll har jag verkligen inte ork till något alls. Skulle helst gå och sova nån timme och sen köra på med nya, pigga tag. Då är dock problemet att jag kommer ligga och välrta mig som en ångvält inatt då jag ska sova.
Så jag antar att jag måste vara trött som idontevenknowanymore tills jag lägger mig. Jobbigt läge.
 
Idag i skolan påbörjade jag att fylla ballongerna med potatismjöl (lättare sagt än gjort) som sen ska målas om till boobies. Det var potatismjöl all over the place, mitt ansikte, mina kläder, mina händer, på hela bordet runt omkring mig, på läraren, på Lillemo, på skulpturen en i klassen håller på att göra av en bok, på min väska, i min väska, på min kamera, på mina skor, på min jacka, på  min halsduk - ja, jag skulle ju kunna hålla på hur länge som helst :P
Egentligen har vi matematik från 13:50-15:00 på torsdagar, men jag och Lillemo körde skolkning LÅGSTADIESTYLE och tog våra kläder och väskor och rusade in på invalidtoaletten där vi satt och fnissade som bara vad tills klockan var typ 14:20. Då vi vågat oss ut från vårt geniala gömställe hördes en dörr öppnas längre bort i korridoren, och då fick vi herpes i huvudet och började springa ut.. HAHAHAHA :D
Det är... Ganska roande att tänka på det i efterhand.
Väl ute i friheten, det vill säga utanför skolan, gick vi till biblioteket som ligger riktigt nära, var vi läste lite filmböcker och jag lånade "Mörkrets apostlar - Satanism i äldre tid"   som är skriven av Per Faxneld. Har inte börjat läsa den ännu, men ser fram till det eftersom satanism är ett tämligen intressant ämne.
Lillemo och jag har även lagt upp ett nytt mål i livet - besöka satanistkyrkan i Sverige.
 
Imorgon är det äntligen fredag, å andra sidan vet jag inte vad jag tycker om den saken eftersom jag lovat Lillemo att följa med henne på bio och kolla på Texas Chainsaw Massacre.. I 3D. Fan.
Och jag som är så dålig med skräckfilmer :'d Det lockar verkligen att kolla trailern så jag vet vad jag ger mig in på, men om jag kollar den så finns det stor risk för att jag inte alls vågar se filmen. Och det skulle ju vara lite pissigt eftersom vi förbeställt biljetter.
Fuck my life.
 
Här är en bild på "zombiefingrarna" gjorda i latex som klasskompisen Julia gör.
Är det bara jag som blir freaked out av dom? XD
 
 
Nu ska jag - äh, jag vet inte vad jag ska, men jag ska sluta skriva i alla fall :p
 
-Over and out, Linn-



BALLONG- OCH POTISMJÖLBRÖST

Godkväll!
Som nämnt i tidigare inlägg råkade det ju bli en lite sen väckning och jag anlände till skolan först klockan 13.
Denna kurs har vi Fördjupning i 3D skapande, och min grundidé var att sy en bh av mjölkpaket.
Men det var ju ett problem eftersom jag inte kan sy for shit, och så är det ju tiomiljonertusenfemhundra gånger svårare att sy  ett skarpt och segt mjölkpaket. Vi blötte ju förstås ner det så det mjuknade lite, men det hjälpte ändå inte tillräckligt mycket.
Så jag och läraren Ulrica grubblade viare på detta med bh, bröst och så vidare, och så kom jag fram till att jag vill sätta upp många "bröst" på en pelare.
Detta ska jag då göra med ballonger fyllda med potatismjöl som sen ska målas och fästas på pelare. Det är då meningen att folk ska få känna på "brösten" liksom, vara plastkirurg för bröstballonger fyllda med potismjöl.
En ganska kul idé, tycker jag :D
 
Efter skolan hämtade Caroline mig och så fräste vi iväg till mitt i hennes röda fara och så blev det kaffe. Hon stack väl hem och läsa på nåt prov strax efter klockan 18, det är alltid lika kul att se henne och diskutera över en kaffekopp som jag inte ens dricker.. Så länge sen jag träffade henne sist :)
Imorgon bitti blir det att springa in via Halpa-Halli och köpa dussintals förpackningar med potismjöl samt ballonger innan jag gör min väg till skolan och påbörjar mitt projekt!
 
För tillfället känner jag mig förskräckligt kreativ, men jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Rita vill jag inte, så jag börjar med att tända lite ljus här och där för att få upp mysfaktorn lite och hoppas på att nån idé börjar tilltala mig tillräckligt mycket.
 
NEJ. Jävlar, nu vet jag vad jag vill göra. INREDA. Det ordet som är bannlyst från mina tankevågor.
Eller, det är inte bannlyst, men jag hatar att tänka på det eftersom det är så kul att inreda.. Men jag har ju inget att inreda.. Det kommer jag inte heller ha fören jag börar hyra egen lägenhet och flyttar hemifrån.. Skolan ska jag gå ut ännu innan jag börjar tänka på något sådant.. blä :c
Så det är med andra ord ganska jobbigt att vilja inreda hela tiden :c
 
 
Dessa är förresten något som jag rekommenderar! Iste på flaska, ekologiskt  och det finns att välja på vit-, svart-, eller grönte c:
 
 
-Over and out, Linn-
 



Tack mamma, som "väckte" mig i tid...

Tack mamma för att du väckte mig imorse då min telefon stängt av sig och alarmet inte ringde.
Hoppas verkligen du läste ironin i detta. 
Vaknade och funderade hur det kunde vara så himla ljust trots att klockan var "07:30"-ish.. Kunde kanske bero på att klockan i sanna verket var 10:20.
I och för sig är det inte hela världen att försova sig ibland, har till exempel stått en hel timme och funderat vad jag ska ha på mig, men eftersom det inte gick nåt vidare så fick det bli nån långt tröja, svatra jeans och en mössa eftersom mitt hår är helt och hållet fucked up då jag bara tvättade det med balsam igår.
Eftersom jag inte har nån lust att stressa sticker jag först till skolan då matrasten är slut; det vill säga klockan 13:00, så nu sitter jag och lyssnar på lite SOAD och tar bort gammal nagellack för att ersätta den med en härlig grön färg som nästan påminner lite om mögel eller mossa.
Jag gillar den i alla fall c:
 
Min kisse Krister, även kallad Qui, Qi, Qouip, Quoip, Ouip, Oui, Koi, Kouip, Kui, ville också vara med c:
"Kärt barn har många namn" heter det ju c:
 
 
Här är naggellacken som jag använde. Älskar dess fylliga, gammalgröna färg. Det ser precis likadant ut på naglarna, torkar snabbt gör den också! Så man måste inte sitta stilla en halvtimme och vara rädd för ett toalettbesök (alla vet det med att måste gå på wc då man lackat naglarna, och allt blir helt uppfuckat).
Det är väldigt rinnande och tunt, men det räcker med två lager!
Har även ett likadant bara att brunt, i samma färgskala. Lika fylligt och .. maffigt :) Det har också en ganska matt färg.
Söker du nagellack med en lite matt hint och med mycket djup i; köp denna, är ganska dyr dock.. 16 € för en liten sån.. Tur för mig att den var på rea med hela 70% då jag köpte den ;D
 
Tänkte också påminna om detta med "Veckans Serie"
I mitt tidigare inlägg nämnde jag att jag vill ha feedback som innehåller ett ganska klart svar på om jag ska börja publicera en liten serie med tre rutor en gång i veckan; och det skulle handla om en liten flugsvamp vid namn "Ett Svamp"
 
Bilden är ju inte alls färdig, men jag slafsade ihop något så ni får ett litet smakprov på hur det kommer se ut och vilken stil jag kommer använda mig av!
Så; intresserad av att läsa om en liten svamp och dess äventyr en gång i veckan? 
Kommentera och säg vad du tycker! 
 
-Over and out, Linn-
 



VECKANS SERIE PÅ ARTASYLUM?!

Godkväll folket! Eller, godnatt kanske man ska säga med tanke på att det är mitt i natten och jag borde sova. Men nej, här sitter jag och skriver, skit för mig.
 
Rubriken för dagen inlägg säger ju ganska mycket i sig. Jag har nämligen funderat skarpt på denna grej under en längre tid ifall jag skulle börja rita en liten serie på ca. 3 små rutor och publicera här ungefär en gång i veckan.
Problemet har då varit - vad in i helsike ska jag rita? Till vilken "tema" ska jag hålla mig? och så vidare.
Det problemet är ganska så löst nu så nu är det bara upp till er eftersom det är er åsikt som avgör om detta ska genomföras.
Jag kommer ju måste lägga ner lite tid och tankeverksamhet på att rita denna eventuella serie och jag skulle helst inte vilja göra det " i onödan" om ingen har gett mig någon typ av feedback. Det skulle bli till tid som jag lika bra kunnat lägga på nåt annat viktigt. Inte för att jag gör så mycket viktigt ändå.. Men ni förstår förhoppningsvis vad jag försöker få fram.
 
Här kommer ett litet smakprov på ett möjligt tema som handlar om en liten flugsvamp och dess äventyr av olika slag.
Det andra förslaget är att jag ritar karikatyrer på mig och mina vänner om smått humoristiska eller idiotiska saker som skett under dagens lopp; Dock tror jag mest på svamp-idén. (åtminstone var mamma förtjust i den xD)
 
Detta "smakprov" är ju inte heller färdigt, som ni ser, men jag ville få det någolunda visningsbart så jag kan gå och lägga mig någon gång ikväll :p
Men ja; i serien "Ett Svamp" kommer vi följa med den ständigt förtvivlade svampen och dennes "vän" den trehövdade isglassen..
 
 
Varsågoda och lämna kommentar och säg vad ni tycker om detta!
Inge feedback - Ingen serie!
Tillräckligt med bra feedback - Seriepublicering en gång i veckan!
 
 
-Over and out, Linn-
 



THAT DAMN GOOD FEELING :D

Hela kvällen har jag haft en aika hyvä feelis. Det känns jävla bra. Har känt mig sådär extra avslappnad, precis som om jag skulle kunna bli så avslappnad att jag skulle sjunka ihop till en oidentifierad hudfärgad klump på golvet.
Länge sen jag har fått känna den trevliga känslan :)
Kanske är det för att jag är lite mera självsäker på vad jag bär för kläder.. Tyckte ju att allt jag hade var gammalt och skit, men nu har det kommit in lite nya artiklar som jag är riktigt nöjd med c:
Så jag ska avsluta kvällen med att lyssna på lite Rammstein och plocka fram de kläder jag ska ha tills imorgon. Tandborstning efter det, skulle jag tro! Godnatt på er (:
 
 
-Over and out, Linn-



THOSE SHOES.

KACCHING. 

Idag kom mina efterlängtade skor och de är precis lika awesome som jag tänkte mig att de skulle vara, och bäst av  allt; jag ser redan framför mig hur morgondagens outfit kommer se ut.. Det är fan något jag alltid sitter och svär över antingen på kvällen eller då jag stressar på morgonen före jag ska traska iväg till skolan.
Positiv energi flödar genom mitt blod för en gångs skull.
 
I skolan kändes blodflödet inte alls lika positivt som det gör nu.. 
Drömde nämligen om Vicky (min bortgångna häst) inatt igen (fjärde natten i rad), och visst är det mysigt att drömma om henne men det är tillika riktigt jobbigt eftersom jag vet att jag inte får se henne igen hur mycket jag än skulle vilja det.
Misstänker att det har något med mitt undermedvetna att göra då jag annars också automatiskt börjat tänka mer på henne nu då det närmar sig februari. 2.2 för att vara exakt.
Drömmen är nu ganska suddig; men jag minns klart och tydligt att Vicky hade dött, eller, vad jag trodde, men så kom pappa hem med hästtransporten fast i bilen och kom och sa till mig "Vicky lever". Förstås blev jag utom mig av glädje och rusade iväg till transporten med glädjetårar i ögonen. Då jag öppnade dörren fann jag min älskade häst som var i ännu sämre skick än då hon faktiskt dött.
 
Det är första gången jag drömmer om att hon är i riktigt dåligt skick. Varje gång jag drömt om henne tidigare så har hon varit i toppskick, som det var före hon blev sjuk; och varit glad, gått som en gud då jag red henne och allt som jag någonsin önskat, aldrig har jag sett henne i det skedet i en dröm så jag vet inte direkt hur jag ska tolka det.
 
MEN om man går bort från det dystra och till något gladare.
Öh. Jag kan inte tänka på något gladare nu.. ELLEr. JO.
Var ju en sväng till kosmetikbutiken Cosmetique, och fick därifrån två nagellack, ett läppglans, ett läppstift och en mascara.
Det är så kul att gå där och fingra på en massa skönhetsprodukter fast jag egentligen inte använder så mycket smink heller, men det är som sagt kul att  "bara ha".
 
Här kommer en bild på skorna och Bamse i tvn i bakgrunden ftw!
 
 
I morgondagens ouftit kommer byxorna och skorna vara de samma men istället för den vita skjortan och midjeskärpet så blir det en svart/grå/halvgenomskinlig t-shirt med en dödskalle framtill och dragkedja baktill!
 
Nu ska jag försöka hålla fingrarna i styr för att de inte ska skriva in Ikeas hemsida igen som de råkade göra igår.
 
 
-Over and out, Linn-



GARDEROBEN SOM LIVNÄR SIG PÅ MINA KLÄDER.

Nu har jag suttit och haft mysigt med katten en stund, så nu tycker jag att jag ska ägna mig åt ett problem som jag kommer ha stora problem med imorgon om jag inte åtgärdar det nu.
NÄMLIGEN att lista ut vad jag ska ha för kläder på mig imorgon.. För er som händelsevis råkade läsa föregående inlägg kommer kanske ihåg att jag nämnde att allt gammalt i min garderob borde ersättas med nytt.
Det problemet har jag fortfarande, två timmar senare XD
 
Nu tänkte jag också ställa en fråga som ni gärna får svara på! 
Vilken klädstil gillar du bäst?

Det med kläder är så olika från person till person.. För min del nöjer jag mig med rätt så neutrala plagg på vardagen då det bara är skola och inget speciellt. Då det är party på G så gillar jag att hålla mig till modet och då det är nån finare tillställning gillar jag att hålla mig till da classy shit.
Sådär på tal om gamla kläder, så känns det som om min garderob skulle äta upp mina bästa kläder.
För jag hittar dom aldrig, eller så känns det som om jag ena dagen har hur lite kläder som helst och allt är jättefult, medan andra dagen bjuder på en hel massa valmöjligheter i klädväg..
Som jag frågade tidigare, vad gillar just DU bäst? :)
 
Nu ska jag ta tjuren i hornen och börja rota igenom min stackras stökiga garderob :)
 
 
 
 
-Over and out, Linn-



VÄLDIGT HYVÄ FEELIS MED SOFFOR OCH SOFFBORD.

Imorgon börjar skolan efter ett typ två veckors jullov; känns bra konstigt..
Har redan börjat ojja mig över en hel del saker, som till exempel vad fan jag ska ha på mig imorgon. Visst, det är inte precis som att någon bryr sig vad jag bär på kroppen; men sådär första dan efter jullovet så vill man se lite mer representabel ut än mjukisbyxor och nån rutten stickad tröja if you know what I mean?
Jag vill ju inte påstå att jag har lite kläder, men det känns som om det min garderob har att erbjuda borde förnyas lite.
"In med det nya och ut med det gamla" skulle man behöva köra lite nu som då med jämna mellanrum.. Fast det är lite värre då ekonomin inte tillåter det :p
 
Hahahaha vafan, var tvungen att ta typ en timmes paus från skrivandet och gå i duschen eftersom all motivation rann ur min kropp, precis som piss rinner ur kroppen då man tömmer citronen. 
Men ja, nu är motivationen tillbaka och jag har nyss tänt lite ljus, klivit i min björndräkt av fleece och har det allmänt mysigt och har en bra feelig.
Nu fick jag också motivation till att ha en egen liten lägenhet, ser precis framför mig hur jag skulle inreda..
Tror till och med att jag ska gå och snoka lite på Ikeas hemsida, bara för att göra frestelsen ännu större.
Så kul det är att plåga sig själv c:
 
För övrigt har jag inte gjort ett skit idag. Bara gått i pyjamas från att jag vaknade till att jag hoppade i duschen..
Ville faktiskt till stallet ungefär klockan fem på eftermiddagen.. Men min cykel var i utehuset utanför bastun, och låset dit hade frusit, men eftersom jag ville till stallet men inte ville gå, så sa mammas sambo Mikael att det finns låsspray i garaget. Men det var ju bra, tänkte man. Tills man upptäckte att låset till garaget också frusit. 
Satan. Så, eftersom jag inte ville gå så blev det inget stall.
Och så har jag ju spelat Rocksmith. n0shit Sherlock.
 
 
Båda bilderna är tagna från Ikeas hemsida 
 
Tja, här är soffan och soffbordet jag gärna skulle vilja ha..
I vardagsrummet skulle det troligen vara tre helvita väggar, och väggen var soffan står skulle ha en tapet med något typ av mönster i gråskala.
Det finns ingen chans i norden att jag skulle orka börja lägga upp bild på allt som jag vill ha. För då skulle jag lika bra kunna länka hela Ikeas hemsida. Derp.
Nu ska jag fortsätta ha en bra feelis!
 
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll, folks!
 
-Over and out, Linn-
 
 
 



DUBSTEP=HARDCORE ROBOTSEX.ROBOTSEX ÄR BRA FÖR ÖRONEN.

Satan. Har just kliat sönder mina fingrar. Aj.
 
 
 
 
Kom just att tänka på en sak; fick ett presentkort till en affär med skönhetsprodukter och skönhetsbehandlinga osv. till julklapp av farmor och farfar.. Tycker dom jag är så jävla ful att jag behöver en skönhetsbehandling? X''D
HAHAHAHa nä. Skämt åsido. Visst skulle det vara intressant att spendera de 50€ på en skönhetsbehandling av något slag, men den smartare delen av min hjärna säger not åt mig att köpa smink. Det tänker jag också göra c:
Egentligen sminkar jag mig inte så mycket.. Lite täckkräm på min haka, som är lite fucked up och torr, så den har en tendens att bli lite röd/rosa vilket jag inte gillar, eyeliner, mascara och kajal. 
Det är liksom det jag använder.. MEN jag tycker om att ha smink hemma. Fast jag inte använder det. Som... Bara att titta på och tänka; jag SKULLE kunna använda det. MEN. Det är från en svindyr kosmetikbutik so no fucking way.

Det är troligen så det kommer att bli. Sorligt men sant.
Mina skor som jag beställt hem före nyår borde faktiskt komma på förhoppningsvis måndag, annars tisdag.
Those Jeffrey Campbell fakes med huge spikes på hälarna.
LÄNGTAR.
 
Höhö, Ok, hela mitt skriveri har varit lite random (som det typ alltid är) men NU ska jag försöka läggga lite ordning på det hela.
SÅ, jag började min dag med att vakna klockan tio, var faktiskt helt pigg och det var fint väder ute. FUCK THAT SHIT. Det var så skönt under täcket så jag somnade om, sov bort hela den fina dagen och vaknade klockan 14:00, och då hade den fina dagen blivit till en solnedgång och snart skymning.
Å andra sidan ångrade jag inte alls att jag somnade om, eftersom jag drömde en ypperligt trevlig dröm om lilla Vicky.. Vi var på ridläger en sommar, det var varmt, hon var frisk och var lagom rund om magen och gick som en jävla hästgud då jag red henne. UNDERBART. Hon var så fin, min lilla ponni <3 
OKOKOK bort från drömvärlden.
Typ direkt då jag vaknat blev det mat som bestod av franska och korv som varit i ugnen. gott c:
Mätt och belåten begav jag mig ner till vår underjordiska källare och även spelrum och spelade Rocksmith tills klockan var typ... 17.00-ish.
 
Jag LOVAR, att om man kunde, skulle jag fan spela Rocksmith 24/7. Kanske jag skulle ta paus och käka och gå på wc, men ändå. Så gott som hela dynet runt skulle jag spela XD
Men, nu ska jag kolla lite på AAAAAADVENTURE TIIIIIIMEEE och sluta plåga er bitches med mitt random skrivande. Skulle kunna hålla på hela kvällen om random tankar som ploppar upp i skallen.
 
 
 
 
 
Håll för öronen om du inte vill höra.
 
-Over and out, Linn-



EQUIPPED [Tohvels Of Speed]

Alltså. Jag har inte alls ens tittat in här på nån månad. Tror jag. Derp.
Tänkte inte heller skriva egentligen något eftersom jag inte kommer på vad jag ens ska skriva. Och sen, om jag väl kommer på det, så kan jag inte sluta.
Så ni får en bild av Morsos tofflor som blev created idag.
 
För er som för det första undrar vad fan det står där.. Så kan jag ju ge er en enkel översättning;
1:a bilden "Morsos tofflor"
2:a bilden "Morso utrustade sig : Tofflor av Hastighet"
 
Och säkerligen ingen vet vad jag egentligen pratar om. Så då kan jag ju förklara att det är ett av monstren i tha horrorgame Amnesia: The Dark Descent. 
Så var det en av mina favorit gamers LaeppaVika a.k.a Raumoogle a.k.a Rauski som tyckte att monstret var jävla ovanligt snabbt och påstod att "Morso equipped [Tohvels of Speed]" och det finner ju jag humoristiskt.
 
Just det. Nu är det 2013. Måste ju tammefan hålla tummarna på att detta år blir jävla mycket bättre än 2012, som kan hälla cyanidsyra på sin tunga, slicka sig i röven och ha en jävla plågsam död med smärta i röven och käften. Egentligen skulle jag kunna hålla på hela kvällen om hur plågsam 2012's död skulle behöva och kunna vara, men jag tänker skona er från det och bara tänka på det istället. Men. Ni skulle bara veta.
 
Nu tänker jag fan inte skriva mer. Skulle egentligen ha stor lust med det men eftersom jag har en del andra saker för mig så får det vara tills imorgon. övermorgon. senare ikväll. nästa vecka. nästa månad. WHATEVER.
 
-Over and out, Linn-



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!