BLOGGBYTE!

Shit happens, som till exempel att inte uppdatera bloggen...
Orsaken till inaktivitet är väl mestadels den, att det inte händer så mycket intressant i mitt liv.. Skola, fest, fest, fest, fest, fest, krapula, fest, fest och hästar, förstås.
Tanken har därför blivit mycket övervägd, att lägga denna lilla sida på is, och starta upp en hästblogg med nya, friska tag, eftersom jag nu har "en häst att blogga om". Har ju inte riktigt haft någon häst som jag fastnat för sen Vicky, men nu snubblade jag ju över lilla arab-krutknippet Caramia för nästan ett år sedan, och hon är en sådan liten häst man inte kan låta bli att fastna för. Sannerligen intressant häst, man vet aldrig vad som en väntar då man sätter sig i sadeln! :D
 
Tillbaka till the topic här nudå, skulle som nämnt ha en hel del saker att skriva om om jag sadlade om till 'hästblogg'. "Hästbloggen" kommer ju förstås innehålla små snuttar av vad som händer utanför stallet, men huvudikriktningen är häst! 
Damn, nu har jag blivit alldeles för taggad för att spara bloggskapandet till någon annan dag, så jag gör det tammefan ikväll... 
 
 
 
 
 
Den nya bloggen kommer förstås bli länkad både på facebook och här på denna blogg, så ni som vill fortsätta läsning trots bytande ämne, är väldigt välkomna!
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!