Sprängd röve.

Holy shit muthafuckah. De börjar väl röra sig om en vecka sen jag sist uppdaterat, men vad kan man, är man en upptagen person så är man.
Ok. Egentligen är jag inte så upptagen. Det var den dåligaste jävla ursäkt jag haft på länge, om jag ens haft ursäkter. första och sista, för den var så dålig.
Men faktiskt, så har höstlovet kännts som en stressfaktor, och det är ju inte precis så ett höstlov ska kännas, för då ksa man ta det lugnt, vila ut från skolan och bara göra vad man vill och tycker.
Största anledningen till att jag inte kännt denna ledighet som jag brukar är ju högst troligen för att jag haft körlektioner hela veckan förutom på tisdag, klockan elva på "morgonen" varje gång, så jag har ju inte heller fått en chans att ha någon sovmorgon och har därför inte kunnat vara uppe så länge eftersom man tammefan inte vill somna bakom ratten.
På torsdagen var egentligen den enda dagen jag verkligen hade fullspäckat, for hemifrån strax före 09.00, och återvände hem först 20.30. Så den dagen bestod av att vara hårmodell, samt en "modevisning" där vi skulle visa upp våra nya frisyrer som blivit klippta av professionella frisörer som arbetar för hårproduktmärket Wella.. Jag hade bara fått information om när det började, vart jag skulle ta mig och hur länge det skulle ta.. Jag hade inte den blekaste aning om att jag skulle behöva gå med alldeles för höga klackar som till på köpet var en storlek för liten. Eller att jag skulle bli sminkad så mycket att jag kände mig som en.. jagvetintevad, men jag kände mig inte som mig själv i alla fall eftersom jag är van med lite mascara och kajal.
Och en nervös jävel är jag ju också, så då jag fick reda på att det skullle bli värsta modevisningen och att jag + dom andra som blivit klippta skulle agera som evenemangets modeller så var det chill, eftersom det var på dagen jag fick reda på det.. Sen då klockan närmade sig 18.00 så blev jag ju mer och mer nervös.. Och jag har den tendensen att nästan spy upp alla mina inälvor då jag blir alltför nervös. Det som jag stressade mest över var att skorna hade hög klack så in i helvete, och så var dom för små, så skulle jag falla skulle det ju fan vara som att falla ner från himlen, lika högt i alla fall eftersom jag från början är 167-168 cm, och dom jävla klackarna var MINST 12 cm höga, plus en platå på ungefär 3-4 cm... Så jag blev ju fan lång som en lyktstolpe...
Men, jag föll inte, allt gick bra I guess så jag behövde inte åka akut till sjukhuset för att jag spytt upp min magsäck och mina tarmar.
 
Och så var jag ju ute på nåt place som i denna lilla grotta till stad kallas Melody. Och det är väl vad man ska kunna kalla det mest "nattklubbiga" stället i stan.. Dansgolvet är fan litet som ett jävla frimärke.
Men, det var kul, jag trodde ALDRIG att jag skulle vara den personen som trivs med att dansa eftersom det alltid känns som om nån stoppat upp en 1 m lång käpp ö röven på mig som stöder upp ryggraden så jag inte röra mig alls. Men så var det tydligen inttte.
 
Idag är det måndag, första dagen efter höstlovet och den kändes ganska... konstig. Det kändes som en fredag och det sög ju fan, eftersom det är  måndag och inte fredag. fan.
Har skrattat till tårar i skolan, plus att jag höll på att pissa ner mig. Skulle det ha hänt skulle jag ha skyllt på Lillemo. För om inte hon vore där skulle det troligen inte ha hänt heller. Fast, nu hände det ju inte, Det var ju bara OM det skulle ha hänt (;
 
Sittter nu och lyssnar på Pink, NOSTALGIII. Funderar också på lite tatueringar som jag skulle vilja få gjorda inom snar framtid.. Men pengar växer ju dessvärre inte på träd så det får väl ligga på is en stund tills jag är klar med den jävla bilskolan så jag kan skaffa ett jävla arbete så man får lite jävla kacchingkacchingkacching (u know dat $ sound.)
Nu måste jag väl så småningom söka mig bort från datorn, måste tvätta plytet om jag inte vill se ut som sprängd röv i ansiktet imorgon.
Jag skulle inte ha något emot det, bara för att jag är lat, men jag vill skona jakobstad från att se mitt sprängd röve-ansikte.
 
-Over and out, Linn-



HAPPY FUCKING B-DAY FOR ME.

Yesbox, jalåda. Idag är dagen jag blir hela 18 år gammal, firade min myndighet med att dra iväg till Alko och köpa två Smirnoff Ice, bara för att jag KAN.
Dagen hittills har varit awesome, så mycket grattisar på facebook att det står ut ur både öron och ögon. Meeen det gör ju inget, det är ju fan bara uppskattat! :D
 
Vill ni veta vad min Smirnoff smakar?
...
MYNDIGHEEEEEEEEET, BITCHESSS!!!!
 
Okej, nu när ni vet hur den  smakar så kan jag ju ta dagen från början c:
 
Blev ju väckt av mamma, Mikael och Moa som hade med sig en hög med paket, bland annat baslåda,stereo och förstärkare till min biiiil! Ett par skor som är helt ljuvliga, dock är dom inga skor man vill gå varken långt eller hårt med ;D, pengar och så ett ritblock med svart papper samt kolpennor i vitt,två olika nyanser grått och svart... UNDERBAART.
Så nu ska jag torligen rita i mitt nya häfte och med de nya kolpennorna efter att jag skrivit klart >:'3
 
Klockan 11.00 blev det dags för min första körlektion med bilskolan.. Och vid ett tillfälle var jag så nervös att jag övervägde att hoppa ut genom bilfönstret, men så fort jag satte mig bakom ratten och fick instruktioner om vad jag skulle göra och vart jag skulle köra, osv. så släppte nervositeten och det gick riktigt bra! Till och med läraren sa att jag ska vara nöjd! :D
Så stack jag till stallet, släppte lös Liss på plan eftersom hon varit lite hopplös då Mikael kört henne tidigare på förmiddagen. Igår longerade jag henen förresten.. Hon var all annanstans än med fötterna på marken. Det förklarar ungefär allt, så idag fick hon springa av sig lite, längre ner så kommer det högst antagligen dyka upp lite bilder på lilla Liss.
Mistral är fortfarande halt, eller han haltar inte, men han har ju fortfarande den där inflammationen i vänster fram..
 
 
Jag har en lite allmän fråga till er alla som läser detta..
Vad skulle du säga, om du var riktigt snål på typ choklad, så snål att det rinner vatten ur käften... Och så har din mamma bakat kladdkaka eller chokladmuffins... Så sprätter man till köket, kommer dit och så har hon diskat ur skålen var smeten en gång funnits?
 

Det hände ju åtminstone för mig, glad blev jag förstås inte :c Där ligger jag på golvet, lider av chokladbrist, och så får jag se att hon inte ens sparat resterna av smeten till mig. MAMMOR ÄR GRYMMA NUFÖR TIDEN.
Jag tycker inte det är okej, det där med smeten :c
 
Nu har jag i alla fall gjort ett urval bilder från de väldigt väldigt många jag fotade av Liss då jag släppt lös henne på ridplan... På några bilder leker hon tydligen inte-stöta-marken ... XD
Oh you silly hooorsie! :D
 

 
 
 
 
 
 
 
Dat was kinda it. Har väl inte så mycket mer att skriva I guess... Endast en sak, lyssna på denna hära låten!
 
 
 
Nu är ni klara att gå, cya bitchess!!
 
-Over and out, Linn-



MY C*CK CAN WALK RIGHT THROUGH THE DOOR.

Oh yeah bitches, I'm back! 
Inte för att jag direkt gått någonstans men i alla fall. Det är så man brukar säga.
Kom just på att jag inte skrivit ett piss på jättelänge, men har liksom inte känt det rätta suget att sätta sig och skriva en jävligt lång rad om vad som sker och händer. 
 
Information som ni säkert inte vill ha, är vad som pågår i skolan just nu. Makes no sense hur mycket ni inte vill läsa det, bitch got to tell you since it's goddamn awesome. OLJEFÄRGER. 
Det är sannerligen underbart, man kan blanda in skuggor hur lätt som helst utan att förgen torkar på fem sekunder som akryl gör. Oljefärger känns också mycket mer ÄKTA. Akryl känns som plast och vatten, fy fan vad äckligt. Jag är djupt äcklad av den äckligt äckliga färgen.
Olja känns så levande och djup på något sätt, man får helt annan känsla med färgerna, man kan göra så mycket mer!
Och vad vi målar, är tyvärr stilleben (det vill säga, att vi målar av någonting ex. fruktkorg) Fast nu är det inte någon sketen fruktkorg vi målar av. Det är en hög med jävla skrot mitt på golvet, som man skulle välja en bit från att måla av. Den del jag valde innehöll en äggklocka, en bit av en gammal tavelram och några konstiga grönaktiga kulor med nät gjort av rep runt.
Jag vet inte om det går bra eller ej, jag har trots allt inte målat med oljefärger förut, men helt dåligt går det i alla fall inte!
Och nu är det ju HÖSTLOV UPCOMING. Och på MÅNDAG blir jag hela 18 ÅR. Kanske inte så kul att gå ut på någon bar på måndagskvällen med en massa perversa fyllegubbar, så det sparar jag till fredags eller lördagskvällen.. Men bara för att jag KAN så ska jag sticka till stan och köpa något i stil med cider c:
Fan vad kul det ska bli då dom frågar efter ID, och så drar man fram passet. höhöhöhö, awesome!
 
Vi har även planerat halloweenfest med klasskompisarna, and awesome shit like dat. Det känns som om Oktober kommer bli en goddamn bra månad!
 
För att gå till något helt annat som heter heeestar.
Jag hade ju tidigare skrivit att jag skulle sitta upp på Mistral första gången på onsdagen typ förra veckan, men nu gick det så att han blev halt och det visade sig vara en inflammation i någon led någonstans i etta frambenet, så första uppsittningen har blivit lagd på is, hur länge har jag ingen aning om.
MEN, eftersom Mistral är i oskick just nu, så ska jag sätta sadeln på Liss istället imorgon!
Ska också bli intressant eftersom det inte blivit testat förut, men eftersom hon också är inkörd och van med sele så kommer det nog inte bli mycket ståhej av den saken, en sak dock är att jag många och åter många gånger hört av Mikael hur mycket hon stressar då han kör, osv. Så om hon stressar upp sig då hon får sadeln på ryggen återstår ju att se.
 
Och nu tycker jag att vi lämnar stallet och går tillbaka till resten av skiten jag har att bjuda på för denna gång.
 
Imorgon är det sista skoldagen på veckan och sen är det höstlov, FY FAN VAD SKÖNT. Marknad är det också imorgon! Egentligen finns det aldrig något på marknader som brukar intressera mig, förutom godis förstås... Allt som säljs förutom piercingar, töjningar, tunnlar osv. brukar vara rent skit som  går sönder efter fem och en halv jävla sekunder.
Så, man har ju med åren lärt sig att inte köpa något annat än godis om man inte vill bli besviken..
 
Kan ju ge ett exempel på hur jag, en liten glad typ 8 åring var på höstmarknaden med mina vänner, och så går vi förbi ett stånd (höhöhööh... stånd... mogen jag är då) där de säljer dessa ringar, med "stenar" som ändrar färg bland rött, svart, blått, gult och grönt.. Detta var ju sannerligen häftigt.. Och jag skulle ju då ha en sån ring förstås... Jag köpte en av dom, lade den på fingret och vi gick iväg. Inte många meter senare gick den jävla saddam-stenen sönder och föll till marken. JÄVLA SKITRING tänkte man ju då, och smarta som vi var så gick vi ju tillbaka och bytte ringen till en ny.. TROR NI INTE DEN GICK SÖNDER OCKSÅ?!
Då går vi tillbaka igen och klagar, och vill förstås byta den igen, men då säger gubben att jag kan få byta en sista gång.. Smart som jag är då så väljer jag en ring utan sten, med enbart metall (den var ganska okej faktiskt). Och den gick ju inte sönder i alla fall.. Men sen nästa dag, tror ni inte fan att jag tappar bort ringhelvetet då?!
 
SÅ. Man ska INTE köpa saker på marknad, förutom stuffs som går att ÄTA. För, det går ju sönder. DÅ MAN TUGGAR DET. 
Nu ska jag kanske sluta skriva, eftersom jag inte kommer på nåt mer att skriva.
ELLER. Ni ska höra på dessa två låtar som jag lägger upp här, det är ett måste, har ni läst detta nu så MåSTE ni lyssna c:
 
 
AAAHAHAHAHHAHAHAHA :'''D  diss iss sööö hilarious!
 
 
Detta är ännu ett till mästerverk! Bästa lyricsen ever made.
 
 
 
Naow you kommenterar dis shit, eller, ni behöver ju inte, men om ni tycker något om det jag skrivit så kan ni ju ta och göra det... Det tar ju faktiskt inte många sekunder c:
 
CYA.
 
-Over and out, Linn-



SMOKE WEED EVERYDAY.

 
 
Aaaaahahahahahahha! :''D Snedvriden lagar dom bästa parodierna! :''''D
Disss iss fucking hilarious.



SKULLS OCH YXHUGG I RUTTNA STOLPAR, BITCHES!

FÖR FAN. Har redan skrivit en jävla lång rad text här, så ska jag infoga en bild, men så råkar jag fan klicka på "Gå till artasylum.blogg.se" ..... Och då försvinner ju allt, och inte var det sparat i något utkast heller. FAN. Och jag är inte på humör att skriva det igen eftersom inga ord blir de samma om man måste upprepa sig, GODDAMNIT!
Hej, förresten.
 
Jag kan ju börja med att säga, att jag är förjävligt trött. Hade en äcklig huvudvärk tidigare, men smart som jag är tog jag en huvudvärkstablett. Och man kan bara säga en sak : den satt som ett yxhugg i en rutten staketstolpe.
Så huvudvärken är botad, men inte tröttheten.
Imorgon kommer jag inte hinna med annat än stressa på dagen, fka ha inlämnat 3 stycken konsthistoria uppgifter.. Två filmrecesioner, en stycken A4 per film, då är vi uppe i två stycken A4:or. Sen så måste jag också skrriva om barocken och rokoko. Det ska också fylla en A4. Då är vi uppe i tre stycken A4:or.
Observera att jag inte gjort ett piss ännu och allt ska mejlas till läraren senast klockan tolv imorgon på dagen.
Så det betyder att jag inte kan sova bort hela förmiddagen.
Sen imorgon ska jag också och checka in Camillas nya boning, var menat att jag egentligen skulle varit med henne ikväll, men vi båda var trötta och blä så vi kom fram till att det blir imorgon istället. Hon sa under samtalet som gick över mobil  "Linn, då du blir 18 ska vi fara iväg till Melody och sen till Netti, och dagen efter ska vi säga, "Aldrig igen"...." och så fick hon svaret "CHALLENGE ACCEPTED." Det är ju till och med bara 9 dagar tills jag fyller. WOHO.
 
 
Hade lite tråkigt idag på eftermiddagen och kom på att jag skulle testa mina nya ansiktsfärger, och dom var helt bra! Det bästa är dock att man inte behöver vara rädd att man smetat ut helvetet över hela ansiktet bara man nuddat lite på ett område var man målat på. Man kan pilla ganska jävla mycket innan färg kommer bort, and dat is awesome eftersom jag brukar vara den typen som glömmer att jag lagt på till exempel mascara. Så kliar man sig i ögat då och så är ju allt förstört. Färgen finns i burkar och den är enkel att använda, det är bara att doppa en pensel i vatten, kladda runt i burken med färg och sen smeta skiten på plytet, sen torkar det lite, men inte helt, det behåller en viss del a fukten vilket gör att färgen inte spricker upp eller huden torkar eller börjar klia.
 
As ppls kanske har märkt, så är jag faschinerad av detta med dessa köttlösa, muskellösa, blodlösa och hudlösa skallar.Halloween närmar ju sig med stormsteg och jag har sedan länge bestämt mig att det är en dödskalle som ska pryda ansiktet detta år. Har målat en dödskalle en gång förut, då såg det ännu värre ut än denna. Men övning ger färdighet, om jag gör det några gånger till innan halloween så ska det väl börja gå lite bättre! Det kommer även bli mer detaljerat ju mer jag lär mig.
Ska även ha en photoshoot med Emma då vi troligen kommer använda oss av ansiktsfärgen på något sätt eller vis.
 
 
EDVINNNNNNN!!!
 
Yes, Full Frys is da fuking skit. Nu ska jag säga derp och klicka på publicera. SOV GOTT MUTHAFUCKERS.
 
 
 
-Over and out, Linn-



NO EXPLANATION NEEDED.

NO EXPLANATION NEEDED HERE I BELIEVE.
Eller, jag kan ju säga att kvällen/natten har varit kul, länge sen man hade så kul faktiskt :'D
 
 
 
Öl är ju fan inte gott egentligen. Smakar ju värre än getpiss blandat med mjöl.
Määäään eftersom denhär låten är så fucking hilarious that i can't, så måste den ju bara upp c: För det fanns ju andra som drack öl där XD Så I guess att låten är till dem som dricker öl O_O Och njuter av att ha gammalt getpiss och mögligt mjöl i munnen.
Imorgon (idag) ska jag iväg till Socklot till Camillas och checka in hennes nya boning :)
Och så ska jag väl tillbaka till Jutta och Marias eftersom vi bara kollade ena filmen, Marie Antoinette eller hur i helsike man nu stavar det O_O  Den var inte alls så som jag trodde den skulle vara. Hade ju väntat mig något skittråkigt, men den var helt bra! Dock så filmades ju bara vad som pågick runtom i hovet osv, inget av några "bysbor" eller något i den stilen.. Men helt sebar!
Sååå, nästa film typ, Flickan Med Pärlörhängen, ska vi då se imorgon!
Och så skulle jag ju kunna fara till stallet också.... HM. Jag får inte sova bort hela dagen, men det lär ju bli ett problem eftersom jag nu är så jävla trött att mina ögon är helt rödsprängda och om någon tillltalar mig, så måste dom troligen upprepa sig minst en gång innan jag fattat allt vad dessa eller denna sagt. XD
Så. NU SKA JAG SOVA SÅ RÖVEN HÄNGER.
 
-Over and out, Linn-



THE SHOPPAHOLIC?!?!?!?!

Whaddappp bitchess? Jag kan ju skriva vad som är whaddap för mig.
Idag har jag som tidigare sagt varit ner till Vaasa med shopping som första prioritering. Så mycket annat blev det ju inte heller.
Har fått med mig hem förvånansvärt mycket, eftersom jag inte brukar vara den person som är "shoppinggalen" men nu råkade det vara sig så att jag hade lite mera shopping i blicken än vanligt. Vilket var awesome c:
Somnade ju efter fyra imorse och då var det ju jättekul att stiga upp klockan åtta för att börja ställa sig iväg, så typ hela hemvägen sov jag i bilen.. Och då JAG sover i BILAR har jag nästan alltid världens konstigaste och obekvämaste ställning, plus att jag alltid har käften på vidgavel, är inte förvånad om jag snarkar också... :D
Jag samlar flugor i min mun. :c
Och då vi satt vid Hesburger och käkade lite ham och burgare så fanns det plötsligt en liten fågel där inne O_O DEN VA SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!! Hursomhelst så flög den omkring där, och då personalen till sist fick fast den med en handduk så råkade den smita och flög dit bakom var dom faktiskt lagar maten O_O Kul att ha en flygande bakterie där.
Men det var en söwt bakterie :3
 
Nu sitter jag och är allmänt trött, min hjärna är degig och sågspånig som vanligt och jag ska väl börja ställa mig iväg till Juttas och Marias eftersom en av lärarna kom på att vi skulle kolla två filmer på egen hand, och göra en recesion(STAVNING? XD) av dessa, plus ännu en uppgift som jagi nte riktigt minns. Älskar konsthissa. ELLER SÅ INTE.
Såå, vi ska ta och kolla filmerna (eftersom vi är fler som inte sett dom) och så ska vi väl dricka lite gott och sen spela lite amnesia.. Har laddat ner nån custom story som hette nånting typ "Troll Story" Och enligt beskrivningen så är det en hel del jumpscares. Welllllll jag kommer skita ner mig.
Ska fråga min bror lite snällt och försiktigt om vi får låna hans mikrofon (sån som man kopplar till datorn) för... Det är ganska intressanta konversationer och skrik som hörs.. 
Men jag tvivlar på att han ger iväg den *snyftsnyft* Kanske om vi var här och spelade så kaaaanske vi skulle få låna den, men nu ska jag ju iväg och vet inte heller när jag kommer hem..
 
NÅJA. Nu ska jag typ sluta skriva. Här är lite bilder på da stuff som jag fick med mig hem från Vaasa! NU SITTER JAG JU FAN OCH LYSSNAR PÅ KENTOCKSÅ!!! VARFÖR DET? Det frågar jag mig också. Min hjärna blev sned någonstans under de senaste två dagarna. Inget fel på Kent, men det hör liksom inte till min musikkrets så att säga O_O Men jag skyller på Lillemo!!! DDDDD:
TYP VÄRLDENS GOASTE FLEECE "TRÖJA" (och sötaste :3)
Hittade massor med saker på REA i en bokhandel, suomalainen kirjakauppa or whatever. Allt det blev 11€ tillsammans, om allt vore i "normalpris" skulle det röra sig om MINST 20€ för allt det. Pennorna själva skulle väl ha kostat 11€ O_O
Den grejen vette jag fan vad jag har användning för, men jag köpte den XD Funderar lite på att tömma en parfymflaska i den.. För det går liksom att spruta sådär...
Aaaaansiktsfärg!!

EFTERLÄNGTADE PENSLAR!!
Typ sköna vantar, eller vad man nu ska kalla det O_O''
 
Typ första gången jag köper annat smink än vanlig mascara och kajal.
SKOOOOOR MED MITT FAVORITMOTIV! :''D
 
 
Nu ska jag pissa och byta kläder. Och göra ett försök till att sminka mig, får se hur det går O_O
 
 
 
-Over and out, Linn-
 



KARLSSON PÅ GOLVET.

AAAHAHAHAHAH. Fy faan vad det här är skit, men tillika så jävla kul. Speciellt för ett spånhuvud som mig.
Eller klockan fem på morgonen då man är så trött att man skrattar åt vad som helst.
I will now bring you. .. ... . *trumvirvel*  KARLSSON PÅ GOLVET.
 
 
 
Finns ju en "Karlsson på Golver 2". Men den orkar jag inte lägga upp jue :c



DAGENS GODA GÄRNING.

Idag, rättare sagt ikväll för en halvtimme sen har jag sannerligen gjort dagens goda gärning.
Var ju som tidigare sagt och körde med lilla pappa.. Idag körde jag Fiaten istället för Viton..
Eftersom den var mycket,mycket mindre så var det klart att den var enklare att köra på det sättet, men förstås var ju den manuellväxlad.. Så det var ju koppling hit, koppling dit, växel hit och växel dit.. Men det där är ju något man lär sig med tiden man kör..
JA. ÅTER TILL DEN GODA GÄRNINGEN. Då vi kom körande då mitt i det usliga regnet, dåliga sikten och mörkret säger jag åt pappa "Fan jag skiter ner mig om det kommer en älg." (Älgjakten tog sin start i lördags) Sisådär tio meter senare ser jag hur något litet hoppar på vägen, och om jag stått utanför bilen skulle det säkert ha låtit "hopp. splätsch. Hopp. Splätsch. Hopp. Splätsch." då den lilla söta grodan tog sig fram över vägen. Och eftersom grodor är jävligt söta så vill man ju förstås inte köra på dom, så helt utan förvarning stampar jag fötterna på kopplingen och bromsen och det blir ett tvärstopp. Pappa ser lite skrämd ut, men inte fan kan man köra på lilla grodan!! >:(
Sen då jag fått "lugnat" min nerver en stund senare, så kommer vi körande i en kurva.. Tror ni fan inte det kommer nån jävla paketbil på den lilla, smala grusvägen emot oss då? 
Då kom väl min panikreaktion igen, "koppling-och-broms-stamp" reaktionen. Men innan den reaktionen kom så hann jag faktiskt svänga av vägen lite på en infart till en åker.
Och så testade vi detta med backning också.. Det skulle väl inte ha varit så big deal om nu inte 4 av 6 av bilens rutor vore heeelt immiga... Och så skulle det ha kännts lite bättre om inte pappa sagt "Och så är ju diket som är bakom oss jättedjupt." Det var ju. Kul. Och lugnande. Att höra.
Men även denna gång klarade jag av att inte köra på någon eller något, eller backa ner i nåt dike.
Dessutom var vädret riktigt jävla piss. konstant "ösregn" och mörker. Och rutor som man inte ser något igenom på grund av att det inte fanns någon AC i den lilla skrutt-bilen.
 
Har varit ovanligt spånigt i huvudet idag, säkert på grund av det ordägliga vädret, speciellt in mot kvällen.. Höll ju fan på att somna då jag åt.  Skulle ju inte vara så kul med ris och köttsås i hela plytet.
Något som jag också gjort idag var att fota lite "höstbilder" eller "utomhusbilder" som jag hellre kallar det.. Eftersom detta faktiskt är menad att ska vara en fotoblogg så måste man ju ha lite bilder att komma med ibland, men jag är lite dålig på att dokumentera med kameran vad jag ser och vad jag håller på med.. 
MEN. Nu ska ni lyssna på detta
 
.. och sen ska ni slänga en blick på dessa bilder som kanske vissa folk skulle kalla "höstbilder".
 
Shitty as fuck. Men så är det då man gör nånting halvhjärtat :c.
Aaaand en bild på en heeest som nog blev fotad i augusti nångång.. Men har inte lagt upp nåt om den grejen tidigare. Men nu ska ni se på sööt heest :3
 
Heestens namn är Kassu. Eller. han kallas Kassu. Och hon som rider är Tina.
 
Nu ska jag i duschen, imorgon blir det Vaasa och möjligen lite shopping! 
 
-Over and out, Linn-



Fucking header.

Har återigen försökt mig på detta med att få in en header. WELL THAT WENT FUCKING GREAT. Hoppas ironin lyser igenom skärmen så mycket att ni blir blinda :C Jag har kollat i hur många youtube vids som helst och kollat in "tusentals" bloggar som beskrivit hur man ska göra. Det är inte det att jag inte förstår instruktionerna som man får, så dum är jag inte, men fast jag gör som det står/sägs att jag ska göra, så är det fan ändå nånting som skiter sig på vägen. For fucks sake. Ska det vara så jävla svårt att få in en grå bild var det står "Welcome to Art Asylum" ? Och en grå bakgrund istället för vit?!?!?! Nej, det borde väl inte vara så svårt, och verkligen inte med tanke på alla bra förklaringar jag har fått. Fan fan fan. Well, jag lämnar den saken åt ödet.. Ska så småningom börja käka nåt, klä på min, fixa mig osv då jag ska iväg till skolan och diskutera lite med Ulrica. Om det är någon som har tips om headers (Storlekar osv) till en desperat behövande så kan ni ju alltid slänga iväg en kommentar! -Over and out, Linn-



Musiktips till behövande!

Eftersom jag inte har något bättre för mig så kan jag ju alltid lägga ut lite musiktips!
Observera en sak, om ni söker pop, rap, hip-hop whatever så kommer ni inte finna det här.
Min spånhjärna som nu är blandad med diskmedel vilket gör att den har lite konstig konsistens nu, klarar inte av sådan smörig musik!
 
Så vi tar en början med den legendariska låten BAT COUNTRY med legendariska AVENGED SEVENFOLD.
Den låten kommer tammefan alltid stå på nummer ett.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja jävlar, här skulle jag ju kunna lägga upp tusentals fuccking awesome låtar, men jag är för lat för det. Och nu blev jag trött också. Klockan är 01:15 och jag ska försöka stiga upp tidigt imorgon.
Vilket betyder att jag ska lyfta min röv från stolen, gå och borsta tänderna, leta reda på katten och sen dra mig i säng.
Kanske jag vill stänga av tvn också. Man vet aldrig.
 
-Over and out, Linn-



CHINKITY-CHINK-CHINK. och diskmedel.

Godkväll folket.trudelutt. Idag har jag bokat in nya, färska körtider vid bilskolan och första gången jag kör med dem kommer närmare bestämt vara 15.10 klockan 11.00  (MY MUTTHAFUKKING B-DAY.) And that is when the shit hits the fan. För er som rör sig ute på Jakobstads små gator, det vill säga. Ni som befinner er inom säkerhetsradien på 3 km är ganska säkra.
IDAG, har jag också kommit på hur man stavar ljudet som kommer från dörren man med all makt försöker få upp, som är låst, man själv är utan nyckel, ingen extranyckel finns och uppenbart är ingen hemma.
Chink.
Chink.
Chink-Chink.
Chinkity-Chink-Chink.
Chink.
...
...
...
Chink...
...
....
...
...
...
 
DDDDDDDDD''':
 

Det är så man beskriver en legendarisk utelåsning. Och denna information lovar jag att ni kommer ha jävla mycket nytta av under er livstid.
OCH WHY IN FUCKING HELL BÖRJADE DET PLÖTSLIGT LUKTA DISKMEDEL I MITT RUM? O_____O
 
CAPS LOCK. IS. AMAZING.
 
 
Well, om man ska sluta sniffa efter diskmedel och börja berätta om vad som har hänt under dagen.
...
inte ett piss.
Eller, jag var ju till bilskolan men that's it. "kul" dag.
Imorgon blir det inte heller någon första uppsittning på Mistral eftersom han blev halt idag.
I helgen blir det inte något heller eftersom han ska starta på ett trav på söndag om hans lilla ben/hov/fot är bättre.
Har, sedan jag kom hem från bilskolan, kollat på olika vids på Youtube var folk får septum gjorda... Vill SÅ ha en själv men eftersom jag är en jävla mes så vågar jag inte, och det suger torkad munk-balle.
Och nu orkar jag inte skriva mer. Eller. Jag kanske skulle orka. om jag hade något att skriva om. men nu är inte fallet på det sättet. :c
Imorgon ska jag i alla fall till skolan och diskutera med Ulrica om hur jag ska göra med materialet till min kommande utställning.. Printning osv osv osv. Och så ska jag och köra med pappa på kvällen >:'3
Får nu  fan hoppas att han kommer ihåg den jävla orangea tratten så att vi får nåt bränsle i bilen.
Annars går det inte så bra att köra. Fast. inte klagar jag om jag måste köra Mercedes en gång till c':
Eller, så kanske vi åker dit med hans Ford Maverick. Inte helt fel det heller c':
 
 
Hold shift.Hold shift.Hold shift.... ... .. "I-I'M HOLDING CAPS LOCK D:"
Dis if ducking hilarious.   "I PEE IN MY HOUSE."
"Surpriseeeee Motherfucker."
 
Aaaand now don't forget that precious comment of yours!
 

-Over and out, Linn-



THE WORST CLEANING IN FUCKING HISTORY.

FUCK YEAH. Jag känner mig så mycket på G att det nästan är hemskt. Det känns. Ovanligt eftersom jag normalt är den lata typen som inte gör mer än nödvändigt. Fick plötsligt lust att rita, städa, fara till stallet och longera Mistral och Liss.(som jag inte hunnit idag) Detta kan bara beyda en sak. 
MENSEN ÄR HÄR INOM EN VECKA. DDDD': Fuck my life.
 
Kan ju berätta vad jag gjort idag, den långa versionen.
På förmiddagen, inte ett skit. 
På kvällen klockan fem blev det bilskola.. BARA 4 GÅNGER KVAR OCH SÅ HAR JAG TEORIDELEN ÖVER.
Fick sen uppdraget att tillsammans med min bror städa nere i källaren var katterna varit. skulle ha varit ganska kul att sitta i soffan och lyssna då jag skrek, svor, och skrek lite till.
Nu är det ju så att vi har varit lite lata med städningen där, så det har funnits lite gamla påsar kattmat som tidigare innehållit våtfoder i roskisen (aka soptunnan) och lite på en matta tillsammans med ett fat med lite torkad kattmat på.
INGEN BIG JÄVLA DEAL. tänker man då. Men det tänker man tammefan inte då man tömt roskisen (aka soptunnan) och ser vad som finns i botten på den. Där. Där finns lite möglig kattmat och puppor som flugor har lagt som senare skulle bli till larver som i sin tur skulle bli til flugor. FY SATAN. Well, det var ju inte så farligt om man jämförde med vad vi sen såg, då jag skulle ta itu med fatet med trkad kattmat, som stod på en tidning som i sin tur fanns på mattan.
Då jag lyfter på tidningshelvetet finns där ett tjugotal små, vita, feta, fula, äckliga larver som krälar omkring. GISSA OM JAG SRIKER (och svär)??????????
Så, min bror och jag kör the goddamn best teamwork ever done och dammsuger upp de fula feta larverna.. Så då trodde vi ju att det var okej. Jag gick upp för att hämta mina skor eftersom jag inte ville gå på det golvet med bara strumpor.. Då jag kommer innanför dörren ner till källaren hör jag Alex säga "Linn. Nu tycker jag att vi ska ta ett jävla djupt andetag och lyfta upp madrassen och hålla oss från att spy och skrika." 
 
DÄR. DÄR. DÄÄÄR under madrassen som ligger på golvet finns the fucking nest of the larv-queen som har pippat så jävla mycket att det är femtusen larver där. Ok, inte så mycket. Men mycket var det. Jävla äckligt för fan.
WELL. Då var det värsta över och vi behövde bara dammsuga klart, skura golvet och torka av skrivbordet som hade diverse skvätt från kattmat på sig.
 
Egentligen räcker det inte med att tvätta kläderna man hade på sig då man städade the fucking larvars nest. Kläderna måste brännas, goddamnit.
Men eftersom jag hade min beloved Rammstein t-shirt och mina favoritjeans så kunde jag ju inte göra det.
 
Då man kommer upp, och ska käka kvällsmat så säger jag ju förstås hur jävliga mardrömmar jag kommer ha av det här, och hur jävla äcklad jag är. Så frågar Mikael "Vill du ha spaghetti? Makaroner eller kanske nudlar?" 
Fuck that shit, jag skulle ha kunnat pulverisera något här i huset.
 
MEN. Nu har jag den förmodligen värsta städningen i mitt liv över. Och man kan inget annat än säga att min lillebror och jag utgör det bästa städ-crew:et ever. Nu när vi har klarat det klarar vi fan allt.
Sitter för tillfället och grubblar på om det är för sent att ta en dusch, eller om jag ska låta det vänta tills imorgon morn.
Om jag duschar nu, så kommer mitt hår inte hinna torka tillräckligt mycket, och då kommer mitt hår se ut som en kråkas fjärdar gör då den blivit påkörd av en lastbil och sen träffad av blixten.
Men. Så ser ju mitt hår ut i vanliga fall också. hehe.
Imorgonnnnnn ska jag vara kreativ på förmiddagen och tralla iväg till stallet, sköta Liss och Mistral, sen hem och raka vägen i duschen och sen till klockan fem ska jag vara vid bilskolan igen i två timmar.
Har bilskola både måndag, tisdag och onsdag denna vecka.
Paaain in the goddamn aaasss men vad kan man? Ju fler lektioner man har samma vecka, ju färre gånger behöver man gå dit.
 
Idag då jag satt där funderade jag på en helmassa saker som jag kunnat göra istället för att sitta där. Men där satt jag ju fan ändå.
 
Nu har jag även bestämt mig för att jag tar duschen ikväll. För jag tänker för helvete inte sova efter att ha städat den där larv-källaren utan att ha duschat av mig alla äckligheter trots att jag vet att jag inte har några äckelpäckel larver på mig.
 
 
Naow you gais listen to DAT. Jag satt häromdan med Julia då vi spelade Guitar Hero och gjorde en lista på en skiva jag ska bränna som ska döpas till "BIL-MUSIK", som ska finnas i min bil och enbart spelas där.
Detta är en sån speciell bil-låt som får en att bli lite entusiastisk och kanske lite mer taggad på att sätta sig bakom ratten.
Nu ska jag gå och dö i ett hörn av duschen efter att ha brännt upp mina kläder.
 

-Over and out, Linn-



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!