FÖRVRÄNGT.

 
Detta är ju inte bilder som jag lagt ner någon somhelst tid på eller något i den stilen, liksom inte ens försökt anstränga mig.. Satt och funderade på vad jag skulle rita, och då jag inte kom på något började jag rita en stad som bestod av några höghs, och en överstor, ful höna och kom då på hur konstigt det skulle  vara om saker som är små, skulle bli väldigt,väldigt stora. Konstigt samhälle vi skulle ha då..
Lite som om man själv skulle krympa och bli en pyssling eller va fan det nu heter XD
Det var nog bara en konstig fundering du inte behöver betala mycket uppmärksamhet till :p
 



RUNDA KANTER.

Fick just förskräckligt mycket lust att fotografera, rita, och allt möjligt skit som jag troligen inte skulle ha tid med just nu.. Som tidigare nämnt så måste jag ju öva på ajokaista och börja med konsthistoriauppsatsen samt ta reda på lite info om två installationskonstnärer till Performancekursen som började idag.. MEN JAG VILL INTE :C
Har även bytt kläder till pyjamas redan, frös så förskräckligt att det var mycket mysigare att lägga på de schöööööööööööööna pyjamasbyxorna och en trevlig stickad tröja :o)
Satt också och funderade lite nyligen ikväll.. Om det inte fanns RUNDA saker, som inga runda "kanter" eller "hörn" allt skulle varaa fyrkantigt. Det skulle vara konstigt. En häst som är så fet att den är rund som en boll. Skulle ju bli fyrkantig som en fyrkant. Eller en åtthörning/sexhörning eller vafaan det nu kallas..
Eller om solen lös på natten istället för på dagen. Mindfuck. Men då skulle man väl bara svänga på dygnet och gå i skolan på natten och sova på dagen.. Skulle ju gå helt bra då man väl fått dygnet omvänt tillräckligt bra :p
 
Nu måste jag väl plåga mig iväg med att börja researcha om konstnärerna tills imorgon.. Fast jg mycket mycket hellre skulle sitta och rita med Julias ritplatta... :c



- A MACHINE FOR PIGS -

 
 
The year is 1899. Wealthy industrialist Oswald Mandus has returned home from a disastrous expedition to Mexico, which has ended in tragedy. Wracked by fever, haunted by dreams of a dark machine, he recovers consciousness in his own bed, with no idea of how much time has passed since his last memory. As he struggles to his feet, somewhere beneath him, an engine splutters, coughs, roars into life...
 
SÅ. Detta är då det nya Amnesia spelet som inte ännu släppts ut,från grund och botten var det meningen att det skulle ha blivit släppt Halloween 2012, men av oklara anledningar har det blivit uppskjutet till tidig 2013 (FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU).
Denna nya "A Machine For Pigs" ska enligt källor utspela sig 60 år efter "The Dark Descent" - som var första delen. Nya monster, bättre kvalité, modernare miljö - jag kommer skita ner mig.
Och som ni kanske hör på monstret, som man inte ser, men hör på dess ljud, att det låter ganska jävla MINDFUCKING. Så. Ja, jag väntar med iver på att få spela men tillika inte..Vilket dilemma jag har.
 
Idag har jag faktiskt varit i skolan och vi har börjat på med vår Performance kurs, som varar fram till jullovet, det vill säga fyra veckor. Har också tillsammans med Maria varit på möte för Novias konst- och musikstuderande och YA!s konst- och musikstuderandes julfestplanering.. Så där har vi att göra, planera och fixa julfest till troligen över 100 pers. förstås tillsammans med några andra, men endå, det är mycket jobb. Fast kul ska det bli! BRINNER JU FAN FÖR DET HÄR NU :D
Ikväll blir det nog till att öva på ajokaista (wuhuu), skriva på konsthistoriaföredraget om pop- och OPkonst samt ta reda på lite fakta om installationskonstnärer som vi kallt ska berätta om imorgon. Det blir dock ingen uppsats av något slag, vi ska bara kunna berätta lite kallt om dessa vad de gör, var de är födda och lite om deras arbetsstil samt vad de har för kända verk. De två som blev valda åt mig är; Catti Brandelius aka. Miss Universum och Rebecca Horn. Ska bli helt intressant och det känns mer fritt eftersom vi inte egentligen behöver skriva ner något, endast berätta och visa lite bilder (:
 
Nu är min dator så jävla slö for some unknown reason, så jag antar att den "gamle" stackaren vill startas om :p
Hejdå alla som heter Sven och alla som inte heter Sven!
 
-Over and out, Linn-
 
 



HERBERT THE PERVERT.

OK. Först av allt så har rubriken inte ett piss med själva innehållet att göra. Det var bara för att det lät så jävla kul som rubrien fick bli det.
Men tänk endå, så finns det någon som är pervers och heter Herbert. Stackaren blir säkert mobbad och kallad "Herbert the Pervert". Kanske till och med jag skulle vara någon som kallade honom det om jag kände någon sådan. HAHAHAHAHHAHA. Högst troligen :D
 
Vad som fick mig att börja skriva idag, var nog något som hände för ungefär två minuter sedan. NAGELLACK SOM MAN TROR HAR TORKAT. MEN SOM EGENTLIGEN INTE HAR TORKAT. alla som brukar lacka sina naglar vet hur jävla mycket det suger.
Här sitter jag, i godan ro, minding my own business och lackar lite naglar medan jag hör på lite bra musik. Något mellan fem och tio minuter senare kommer jag på att jag är hungrig, så jag traskar gladeligen iväg för att se vad köket har att bjuda på denna egentligen hemska söndagskväll. Lagar två smörgåsar med pålägg, häller upp lite glögg i ett glas. Käkar smörgåsarna. Dricker glöggen. Och sen börjar jag läsa lite manga (på nätet)  och så har jag placerat min vänstra hand i min famn. Sen så tar jag bort handen. TROR NI INTE DÅ ATT ALL NAGELLACK HAR TELEPORTERATS FRÅN MINA NAGLAR TILL MIN TRÖJA!!!?!?!?!?!?! GOD FUCKING DAMMIT!
Det var ju fan länge sen jag lackde naglarna, så jag trodde ju obviously att nagellacket torkat! FUCK THAT SHIT!
Jag borde egentligen måla "SURPRISE MOTHERFUCKER"-plytet på naglarna. jävlar.
 
SÅ. Nu har jag av-argat mig en aning. Nu kan jag fortsätta skriva om egentligen ingenting. För jag har inte gjort ett piss idag. Suttit vid köksbordet med datorn i morgonrock fram tills klockan fem på eftermiddagen. DET har jag gjort idag.
Måste också börja kolla upp lite information och fakta till en uppsats jag måste ha gjort i konsthistoria tills 29.11.. Pop- och OPkonst. faaaaaaan.
 
Om jag någon skafffar en hamster igen. Så ska jag nog döpa den till Herbert the Pervert eller Abbath. Eller kanske SIGMUND. Eller.. EDVIN.
 
Och så kollade jag ut episod 574 av One Piece ikväll. Det betyder att jag måste börja vänta en hel lång vecka på att få se en ny episod :'''''(( Linn ledsen.
MEN vad kan man. XD
Nu ska jag hämta lite mer glögg och rita .
Hejdå alla som heter Herbert och alla som inte heter Herbert.
 
-Over and out, Linn-
 
 



TRAFALGAR LAW.

Jag har våldtagit Julias ritplatta med Trafalgar Law från One Piece.
Jag dör av ögonorgasm då jag ser honom genom datorskärmen i animen.
Så, eftersom jag har lånat Julias ritplatta och allt så tänkte jag rita honom, och eftersom detta är en såkallad "konst-blogg" så tänkte jag lägga upp det här.... 
Och just so you gaais know, så är det typ 2 eller 3 gången jag ritar med en ritplatta, so don't judge me.
 
 
För övrigt idag har jag varit på bio med kusinerna Emilia och Rebecka, lilla moster kom också med :)
Det blev Imaginaerum, filmen som bandet Nightwish skrivit och också är med i själv.. Den var faktiskt riktigt sevärd! Hade väntat mig så mycket värre med tanke på att det ändå var ett band som gjort den.. Sist jag såg en film som ett band lagat, var Lordis film, och jag säger bara en sak. TRAUMAN, Inte för att den var hemsk, nej. Utan för att den  var så jävla dåligt lagad och storyn och skådespelarna sög kamelpung.
Så det var helt och hållet över förväntningarna! för min del åtminstone. Riktigt bra soundtrack var det ju åtminstone eftersom det ändå var Nightwish, och dom är ju riktigt bra :)
Och Emilia hittar ni ju här på http://emiliasuddenjoy.blogspot.fi/. Ta en titt, helt klart värt tiden :D
Nu ska jag rita lite mera och dö i sjuk mage.
 
Hejdå alla som heter Eivor och alla som inte heter Eivor!
 
-Over and out, Linn-



GOTYE KNOWS SOMEBODY THAT HE USED.

Egentligen borde jag sova. För egentligen är jag trött och har huvudvärk, men endå sitter jag uppe. 
Hjärnan är konstig, tidigare ikväll, runt klockan tio, tänkte jag "idag ska jag fan ligga i sängen före midnatt" gör jag det? Tja. Verkar det så eftersom klockan nu är 00:08 då jag skriver preci denna meningen?
Säkert är den minst 00:20 då jag är klar med skrivandet men det kan man inte så mycket åt.
 
Problemet med nätterna för oss "konstnärer" åtminstone oss konststuderande, är att all inspiration till att göra allt kommer sådär elva på kvällen, och jag är den typen att börjar jag rita något eller liknande, så kan jag inte sluta fören jag avslutat det jag påbörjat..
För min motivation till att rita eller göra något kommer mycket i vågor och perioder, samma sak med bloggander,ibland kan det gå flera veckor utan att jag skriver något, och ibland uppdaterar jag till och med två gånger om dagen..
Nu är det en sån period att jg uppdaterar UNGEFÄR varje dag, kan kasta med en eller två dagar...
 
Har även nu lånat Julias ritplatta, så kommer troligen sitta och rita något innan jag lägger mig. Har inte den blekaste aning om vad jag skulle vilja rita men det lär jag ju komma på om jag sitter och klottrar i GIMP en stund.
 
 
AHHAHAHAHAHAH :D Fan jag hatar den här låten.. Tydligen någon annan som gjorde det också :D
Så sköööööön :D
 
Nu ska jag troligen fortsätta kolla på One Piece och sen se om jag då möjligen (mycket troligt) ritar.
 
Godnatt alla som heter Abbath, och alla som inte heter Abbath.
 
-Over and out, Linn-



JÄFFFLA AKTIV DAG.

Jag kännerm mig överaktiv idag. Har fått så mycket gjort (enligt mig) och mer kommer det! Tämligen ovanligt eftersom jag är den lataste av dom lata som aldrig orkar göra något och skjuter upp allt till sista sekund och presterar dåligt på grund av att jag måste stressa. Öh. Eller, så är det i skolan. Men då det gäller saker som jag tar på allvar så är det en helt annan grej (:
På tal om att skjuta upp saker... Jag borde börja skriva på min Konsthistorie uppsats om Popkonst och OP-konst.
Fan. Men det suger ju :c
 
Så, nu tänkte jag faktiskt berätta vad jag hittills har åstadkommit idag. 
Var först till bilskolan och bokade alla mina kvarstående körlektioner + halkbana och mörkersimulator/stimulator/whatever... Så då är det väl bara teoriprovet och uppkörning kvar efter det!
Sen traksade jag iväg till grillen och fotade de sista "maträtterna" och efter det gic jag till skolan och hämtade Julias ritplatta som jag ska låna här över veckan så att jag kan fixa listorna lite stiligare... 
Nu är det då det jag ska pyssla med halva kvällen.
 
 
En sak jag har kommit fram till under denna vecka och förra veckans lopp. GLITTERNAGELLACK SITTER SOM STEN. 
Jag lackade mina naglar FÖRRA VECKAN PÅ TISDAG och det mesta sitter fortfarande kvar. Man får fan ta i med stämjärn och hammare och hacka lös det om man inte vill bryta sina andra naglar för att pilla bort det.
(Tillåt mig också säga att det inte ens går bort med nagellackborttagningsmedel. Eller. Färgen går bort men allt glitter lämnar kvar som sten) NOW THAT'S SOME FUCKING HARDCORE NAGELLACK.
Så, om du använder glitternageack, så är du HARDCORE. Kom ihåg det så om någon kommer och påstår något annat så kan du säga det ;)
 
Nu tappade jag helt plötsligt inspirationen och känner mig därför sådär som på bilden. DERP.
Trrött blev jag också. Och så fryser jag.
DET FINNS BARA EN LÖSNING.
GÅ OCH SOVA EN STUND. fast katten kanske vill ha mat först...
 
Hejdå alla som heter Lennart och alla som inte heter Lennart!
 
-Over and out, Linn-



FAFFA SER DIG. bricks will be shat.

Fy fan in i helvete vad det ska vara svårt att få in en enkel liten header. Fick ju sitta tusen timmar med Mikael som förut kunde koda riktigt bra i HTML... Fast det visade sig att det var ganska enkelt endå med headern.. öhöhöhöhö...
Men något som tammefan INTE är enkelt är väl då att få allt på sidan som nu är VITT att bli till SVART. Texten ska bli vit och allt annat ska bli svart, skjut mig långsamt.
Det var nog det som tog mest tid ikväll då vi gjorde många goda försök till att ändra på något men det verkar spela så stor roll var man skriver allt osv.. Men imorgon ska Mikael rota fram sin HTML-kodbok-handbok-whatever och se om det finns några hintar där.
 
Men nu när den lilla bilden äntligen är på plats, så tycker jag den blev för liten, så det förvånar mig verkligen inte om jag har bytt eller gjort den större inom två dagars lopp c:
Idag har jag för övrigt faktiskt bara suttit hemma. Vi har praktik i skolan och jag har fått den uppgift att förnya alla matistorna osv. vid mammas arbete, som är en grill... Dom lite mer "speciella rätterna" ska ha bild och någon typ av design and shiet like dat.
Visst är det helt kul att få experimentera, men då var problemet det att jag nyss laddat ner GIMP 2.6 och jag förstår inte ett jävla skit. Och så har jag så bra bild i huvudet och på papper om hur det skulle kunna se ut, mamma gillar den idén också, men då var det ju det att GIMP inte verkar vilja samarbeta med mig :c
Om man ändå hade en ritplatta, så skulle jag ju fan hur enkelt som helst få den design på affischerna/listorna/bilderna/pappren/whatever som jag vill.. Men. Fan. JAG HAR JU INGEN GODDAMN RITPLATTA :CCCC 
För några ganska många veckor sen så såg jag faktiskt en ritplatta på ett loppis,den kostade bara 15€, och det stod ju inget om den fungerade eller inte så jag vågade liksom inte ta risken och köpa den. För inte vill man ju köpa något jävla skit som är sönder redan vid köpet.
 
Nu blev jag ju också på det humöret att gå ut och fota. Men FAN. Det är ju mörkt ute. Och det är äckligt väder. Och jag har ingen modell den här tiden på dygnet. satan.
Just de. VEM VILL KOMMA OCH STÅ MODELL NÄSTA GÅNG JAG TYCKER JAG VILL FOTA? Har ju fan tusentals bra och totally wicked idéer men det är ju ofta brist på folk. Så, om du bor här någonstans i Österbotten och helst under denna sten kallad Jakobstad så kan du ju lämna en kommentar angående det eller ta kontakt via fejsburken c:
Någon som jag VILL och SKA fota (innan jag dör) är mina kusiner varav den ena du finner på denna bloggen: 
http://emiliasuddenjoy.blogspot.fi/
Och min andra kusin som är hennes syster.
Jag och Emilia, denne person som har den länkade bloggen, har, enligt mig, möjligen lite samma tankesätt och så får vi väl båda lika konstiga idéer och tankar som bara dyker upp sådär. Och jag väntar bara på att få chansen att måla om hennes ansikte till en dödskalle och fota någonstans i en skog eller något i den stilen. Eller med någon av hennes lurviga brunsvarta ponnysar (:
 
Nu kommer ett litet meddelande till Emilia som ni andra egentligen inte behöver bry er om, om ni nu inte riktigt vill :D
 
(EMILIA. JA E 99,9% SÄKER PÅ ATT DU LÄSER DEHÄR. SÅ. NU VEIT DU VA JA HAR FÖ PLANER FÖ DEJ. MUAHAHAHAHHA :DDDD JA MÅST KOMA TI ERT NAN HELG SÅ ATT JA FÅR UTLOPP ÅV MIN BEHOV ATT SMINK Å FOTA. :D)
 

Och, bara för att jag kan och bara för att jag inte har något bättre för mig, så tänker jag lägga upp en jävla random bild av min faffas ögon. HAHAHAHA :D Det var ganska... spontant.. Men. Här sitter man och funderar vad fan man ska lägga upp då man inte varit och fotat på länge, så sitter jag och bläddrar igenom mina bilder och så dyker den bilden upp :DDDD OH GLORIOUS DAY, INLÄGGET BLEV RÄDDAT AV MIN FARFARS ÖGON :D (försök slå den randomheten.)
 
Varsågod och skit ner dig av rädsla.
Som man skulle säga i Kokkola "GÅRR BRAAA" :DDD
 
Nu blev jag helt upp i varv fast klockan är 00:11, så jag borde nog sluta skriva om min faffa, stänga av musiken och varva ner lite XD
 
Lämna gärna en kommentar angående headern eller det om att vara modell!
 
Hejdå alla som heter Gerthrud och alla som inte heter Gerthrud!
 
-Over and out, Linn-



TAKE ABBATH.

INGEN DOG ELLER BLEV PÅKÖRD DÅ JAG VAR KÖRANDE TILL KOKKOLA. (inte ens i diket) fan vad jag är bra.
Fick trots det en jävla saftig räkning på 950,00 €.. Men det är ju inte jag som står för dom kostnaderna ;D
Har även fått sålt ett reflexridtäcke till Sofia. Kändes riktigt konstigt att sälja något som tillhört Vicky, kändes nästan som att ge bort en del av sin bästavän. Inte direkt en kul känsla, men eftersom jag inte använt det täcket så mycket så förknippar jag deti nte så mycket med henne heller...
DAFUQ inget mer att skriva. Derp. Eller, säkerligen skulle jag ha tusen saker att skriva. Men jag orkar inte. För jag är en lat jävel.
Däreot tänker jag avslöja vad jag sysslar med vid kvällsmaten med mamma :D Hon sa "Linn, hur många vindruvor får du in i munnen på en och samma gång?" och då kunde man ju inte säga annat än "CHALLENGE AXXXXEPTED."  Så, här kommer det, och yes jag vet att jag ser helt gross ut men det kan man inget åt.. 
 
 
 
Jag är då den i prickig morgonrock... Just so you know ...
Och credsen för tha filmmaking får mammas sambo Mikael, det e han som har klippt osv. :)
 
 
Satt också och ritade lite nyss, har fått ABBATH på huvudet, så allting som jag gör och säger kommer troligen ha något med Abbath att göra... Och för er som kanske inte visste så kör Abbath guitar och vocals i black metal bandet Immortal. Är inget fan av dom, men Abbath är så jävla skööön :DDDD
 
 
Så, måste bara därför lägga upp den troligen fånigaste musikvideon som tillhör ett blackmetal band jag någonsin skådat i mitt 18 åriga liv. :D
 
 
 
 
 
HAHAHAHHA :D dör lite :''D
Nu ska jag drägla över lite skor som jag vill ha och sen lär det väl bli dusch :D Eller. ABBATH.
 
Hejdå alla som heter Sigvald och alla som inte heter Sigvald.
 
-Over and out, Linn-



HILARIOUS SHIT.

Aah, så jävla bra att Rauski är back in fucking business! En av hans gamla klassiker "Aatelismorso tekee hulluuden tutkielman" är den absolut bästa. Och förstås "Morson ullakolla on hyvä olla" fucking awesome. Tröttnar ALDRIG på Rauski :')
 
 
 
Och i brist på annat så ska jag, i detta inlägg sätta upp skit från youtube som är hilarious eller typ bra musik (:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså. Master Of Puppets har fan fått en ny mening. Disss isss fukking awesome.
Nu ska jag dricka lite te och sen förbereda mig för sängen eftersom jag ska upp extra tidigt eftersom jag ska infinna mig vid bilskolan 07:50 för att köra en dubbeltimme till Kokkola i rondeller och på enkelriktade gator!
 
Hejdå alla som heter Birger och alla som inte heter Birger!
 
-Over and out, Linn-



My brain went fucking DUBSTEP.

WHADDAPPPP? 
Idag i skolan filmade vi det allra sista till vårt filmprojekt, och jag tvivlar faktiskt på att vi får det klart med tanke på att vi är väldigt mycket efter i tidschemat.... Som.. inte för att vara pessimistisk och negativ. Men. Nej.
Folk kanske tror att det går som på räls efter att man filmat klart, men det är ju fan då den värsta skiten slutar. Det är då the shit hits the fucking fan. För då är det klippning och redigering som gäller. Och vi har bara en dag på oss att göra det klart. Är dock inte jag som klipper och redigerar, men ljudet har jag och Lillemo hand om, men det kan vi börja se över först då allt är färdigklippt..
OK. NU BORT FRÅN SKOL-SKITEN OCH ÖVER TILL ANNAT SKIT.
 
Jag har faktiskt börjat lyssna på D U B S T E P. Trodde aldrig den dagen skulle komma men nu är jag fan fast. Men, det är ju ganska intensivt och awesome. Om jag var en man skulle jag säkerligen kunna, eller åtminstone ha försökt jerk off till dubstep. Om ni ville veta XD
 
Min klädkris inför helgen har möjligen botats, ska rota igenom och våldta Julias garderob på fredagen.. Fast, hon är typ strax under 1,60 cm och jag är.. ... 1.67 cm.. Så kan ju hända att hennes clothes är snäppet korta, men vadå, får väl flasha lite då :D
 
Vad fan ska jag skriva nu? Kanske att jag vill flytta hemifrån jävligt mycket just nu. Inte för att jag grälar med mina föräldrar eller något i den stilen, nej, men bara det att bo hemma begränsar så himla mycket och ännu mer med tanke på att det finns en Moa här i hushållet som är typ 1,5 år.. Så. Jag kan inte spela hög musik då jag vill och tycker. Jag kan inte ta hem kompisar utan att vi måste vara tysta som möss efter att Moa somnat eller om hon sover middag eller något i den stilen. Och då man är vänner är man högljudda. Det går inte att undgå hur mycket man än försöker.. Så det känns lite som om jag inte kan ta någon hit så länge mamma, Mikael och Moa är borta på andra vägar, och det är tammefan SÄLLAN.
 
MEN, flytta hemifrån kan jag inte ens tänka på så länge jag håller på med denna lilla grej som kalla bilskola, för jag skulle omöjligt få inpassat ett kvällsjobb och bilskola på samma gång.. Så, bilskola färdig först och sen fixa kvällsarbete osv... Fast det enklaste skulle ju vara att bo hemma tills jag studerat färdigt vi konstskolan och sen söka ett fast heltidsarbete och dåförst flytta hemifrån.. Det känns som en evighet till det men jag antar att jag får stå ut :c
 
 
 
 
Kom ihåg att lämna era frågor i nån kommentar! Ni som har modet att fråga något hålls anonyma c: 
Och jag svarar ju som tidigar nämnt på A L L T.
 
 
Hejdå Greta och alla andra som inte heter Greta!
 
-Over and out, Linn-
 
 



Just some bullshit.

As usual, så är det jävla länge sen senaste uppdateringen, men eftersom det inte känns som om någon riktigt saknar mitt skrivande (förutom lilla mamma.) så har jag inte alls stressat med detta som kallas uppdatering eftersom jag är jävla lat. Trots att det hänt en shitload of stuffs senaste tiden så har jag inte orkat anstränga mina knubbiga fingrar med att skriva långa texter. (btw, så har jag inte ens knubbiga fingrar)
 
Och eftersom jag är en lat skit så orkar jag inte heller börja räfsa upp i hjärnan om saker som hänt, så därför får ni tammefan bara läsa om nylig aktivitet.
Har idag till exempel inte alls orkat fara till skolan, så det blev en förmiddag på stan med lilla mamma, café och skoshopping (det är ju bättre än skola.) Egentligen skulle vi söka efter någon typ av tunn tröja eller topp att ha då det är parteyyytime, för jag är den personen som inte kan ha samma sak på mig två gånger om det gäller att fara ut och festa var det är fullt med folk. Folket bryr sig säkerligen inte om vad jag har på mig, det är ju inte precis som att någon kommer fram till mig "Ouh daaemn bitch! Det där hade du ju på dig förra helgen!" .. Så, allt är ju i mitt huvud men det stör ju ingen annan än min (och mammas) plånbok :)
 
Idag skulle jag också ha kört iväg till halkbanan, men eftersom jag var den enda anmälda och bilskolan inte fått fler som kunde köra så blev det inte av.. Men, om man räknar bort halkbanan, och kommande tordags körtur till Kokkola, så har jag bara 2 eller 3 körgånger kvar, mörkerkörning, some shit på ajokaista, teoriprov och sist men inte minst, uppkörning. Så the shit's closing up.
På tal om ajokaista. Det borde jag ju fan sitta och öva på nu. Verkar det som om jag gör det kanske? Nej.
 
I skolan är det stressigt som fan, förutom igår och idag eftersom halva folket där drabbats av förkylning och kräksjuka. Tur är så har det inte hunnit vandra över till mig ännu, och jag hoppas fan det håller sig borta också eftersom jag inte har den minsta lilla lust att sitta på knä i toaletten 24/7
 
Jag har funderat lite, och tänkt göra något som femhundratusenmiljoner andra bloggare gör, och köra en frågestund. Så, Om någon tycker dom vill fråga något så är det ju bara att fråga. Kan ju också påpeka att jag inte är på något sätt känslig om vad frågorna handlar om. Jag besvarar till och med de tråkiga frågorna :D
Så, FRÅGA PÅ.
 
Nu tänkte jag bjuda på en bild på mig, och en bild på mig och min feta katt Krister (aka Kouip)
 
 
 
Då jag är uttråkad. Extremt uttråkad brukar jag ha en tendens att börja sminka mig halloween-style-ish, och idag var en sån gång jag hade jävla tråkigt och då började jag se ut sådär. Kan ju påstå att det har sett bättre ut då jag målat mig förut. Men katten e ju i alla fall söt.
 
 
 
Nu tror jag att det blir dusch, för er som kansk inte ville veta, och så lär det väl bli lite "underbara" ajokaista.
Men innan ni trycker bort fliken med denna sida på, så ska ni lyssna på lite av Celldweller's remix av Pendulums  "Propane Nightmares"  it's awesome as fuck.
 
 
 
Kom ihåg frågestunden :'3
Hejdå Greger och alla andra som inte heter Greger!
 
-Over and out, Linn-
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!