I DO NOT QUITE UNDERSTAND THIS.

Jag förstår int riktigt hur fan en mygga har hittat till min röv
Hursomhelst så kliar det så mycket att jag troligen skulle kunna kasta ut kylskåpet, brödrosten och micron genom källarfönstret.
 
ANYWAYS så har jag faktiskt lyft mitt lata jag från stolen idag, och kört iväg och ridit Cara-Caramiiiiiia! 
Å jävlar vilka sparkar i galopplyften.. Halva staketet som gränsar ridplan från hagen flyger ju nästan :'D Kul att rida hästar me lite fjong i :3
Skolan går segt. Hela året har gått übersnabbt, men den sista jävla veckan bestämmer sig för att vara en syltmunk och dra ut så på tiden så  de känns som ett år.
På lördan blire väl feeeest hos mangeeeeee. nä. hos Ronja c: SEN blire party fucking hard och ja ska dansa häcken av mig. 
På söndagen har jag en baksmälla från helvetet och på måndag ska jag och min lilla vän Camilla ta våra första dopp. Badkruka som jag är kommer jag troligen avlida och sjunka till havets botten, frusen ända in i själen till det bittra och sandiga slutet.
 
 
 
 
 
 
Som avslutning får ni se mitt nya HURR. De blev nästan rosa. Hade tänkt lägga upp "FARFAR SER DIG" bilden, som förekommit någon gång tidigare, men valde en mildare version... "LINN SER DIG"



TAGGAR FÖR MODELLANDET IMORGON!

Stortaggar inför "modellandet" imorgon! Eller, hårmodellandet för att vara riktigt exakt.
Innebär alltså att man får fågelboet(håret) klippt,färgat och friserat och sen upp och visa upp sin nya frilla inför en hel del folk, men det innebär också att man går modell.
Varit med en gång tidigare och då va jag gansak så skräckslagen, men antar att de går lite bättre nu eftersom jag vet vad jag ska förbereda mig för :')
 
Så, det börjar klockan 9:OO imorgon morn, och slutar fanvettejag.. Men sist var vi nog på plats till klockan 21:OO, så det lär väl bli en 12h dag igen (;
 
Sådär för övrigt har väl dagen börjat med en grov försovning, couldn't care more.. men ändå, försovning som försovning. Har väl också legat och grillat fläsket i solen och varit på en liten fika me Ronja! .. Och lekt i sandlådan får man ju int glömma ;)
Ska även försöka komma mig i säng lite tidigare så jag int ser ut som en sömnlös gammal kärring hela dagen.. c:
 
Cya!
 
 
 
 



DEN HÄRLIGA TWISTEN I DET HELA. och filmkurs.

Goddagens.
 
Idag, måndag, började vi med kursen "fördjupning i filmteknik" och det är något som troligen kommer bli helt sjukt kul och givande två veckor eftersom vi har troligen världens bästa lärare - JUKKI :'D
Idag började vi med att kolla igenom lite kortfilmer och musikvideor, men mest surrealistiska kortfilmer.
 
Tyvärr får vi inte fria händer då vi sjävla ska börja filma; annars skulle jag ha ahft en superbra idé. Men, vi får se hur det blir eftersom han presenterar kursens innehåll och vad vi kommer syssla med först imoron... ska bli spännande! :'3
 
Någon som jag tycker ni kan kolla in är Jonas Åkerlund som gjort musikvideor åt många kända band, bland annat Rammstein, Madonna, The Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Lady Gaga, PINK m.fl.
Han är riktigt skicklig och har även en del kortfilmer som har en verkligen bra twist i slutet ... Underbart :')
 
http://www.jonasakerlund.com/
 
 
 
 
Av de surrealistiska kortfilmerna var Meshes of Afternoon från 1948 bäst... kändes så jävla psykad ;___;
Un Chien Andalou | 1929
och The Razorhead var också bra. Razorhead var dock riktigt tung att kolla på, trots att den ba va en kortfilm..
 
Är inte heller säker på att bilden ja la upp ka visas, nån länk som krånglar. Men isf den inte syns, så är det bara en bild på legendariska Jonas Åkerlun
 
 
 
 



Skit, skit, skit... och JÄRNJÄTTEN :'3

Tjabba tjena hallå, vem säger så? - jag >:(
 
Söndag - det har varit helt jävla trögt och har inte alls varit på ens lite bra humör.
Skolan biter mig ständigt i röven på alla sätt och vis, huvudvärk direkt från morgonen och allt annat möjligt skit.
Har inte ens varit ute i det varma sköna sommarvädret. Fuck that shit. Inne har jag suttit med datorn i högsta hugg och kollat på Iron Man (1&2) .. Och sen Järnjätten.
Efter att ha kollat på Järnjätten, den tecknade filmen som är utgiven år 1999 (riktig nostalgifilm), så har jag kommit fram till att det inte spelar den minsta lilla roll om hur gammal och mossig man är. MAN GRÅTER ALLTID TILL JÄRNJÄTTEN. 
Har också lyckats med att bränna en pizza i ugnen. Bara för att häx-bränning är mainstream.
 
 
 
Nu ska jag fortsätta vara på relativt dåligt humör och se om det finns nån intressant film att kolla in..
 
 
 
 
BTW! Vem vill köpa en låda kokosbollar, godis, kex eller havreflarn med choklad på? :3 Har typ 40 lådor kvar att sälja.. Great (Y)



DÅLIG UPPDATERING - VAR NI FINNER MIG!

OJ.
Har visst varit dålig med att uppdatera, men det var ju inget nytt.
Detta med dåliga uppdateringar lär inte heller bli bättre med tiden - uppdaterar då jag kommer på att jag faktiskt orkar göra det. Så, om du kanske möjligen undrar vad jag sysslar med så finner du mig på Instagram och Ask.fm var eventuella frågor kan ställas!
 
Mitt liv sen jag sist uppdaterade har väl rullat på som vanligt antar jag.. Skola, vänner, fest och så vidare..
Sommaren kommer emot med stormsteg och skolan börjar lida mot sitt slut - peppar som fan inför sommarlovet och speciellt SKOLAVSLUTNINGEN. Eller, kvällen efter att man fått sina betyg osv... 
 
Jävligt dålig uppdatering detta då - men jag har annat att göra än att sitta och skriva en massa strunt som jag inte ens vet om folk är intresserade av att läsa,men, här kommer min insta och ask.fm!
 
 
InstagramLinnthedipshit

Ask.fmLinnthedipshit
 

På Ask kan du ju slänga iväg en kul fråga, och min insta går ju alltid att följa ;D
 
 
Här får ni en bild på min smällfeta katt som avslutning :3
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!