KÖRKÖRKÖR... SVÄNGSVÄNGSVÄNG!!!!!!!!!!!

Idag. Kan man säga att jag nästan han nackspärr. Är inte värst förvånad över det heller med tanke på hur jävla mycket headbang det blev med Emma igår. Good stuffs. Yes, var som sagt med Emma igår, och vi invigde villa-avslutnings-kvällen med AMNESIA och pooped in our paaants... Sen fick datorn nåt jävla damp fel och återvände till "skrivbordet" hela tiden för att det öppnade internet for some fucking strange reason, säkert bara för att visa att det inte gick att ansluta till internet. NOSHIT? Klart att det inte går att ansluta till internet om jag inte är uppkopplad O_O
Piece of shit dator.
WELL, då vi blev så jävla less och fick rage på att det hela tiden for tillbaka till skrivbordet stängde vi av skiten och spelade Need for Speed Most Wanted. Det är seriöst det bästa bilspel jag någonsin spelat. FUCKING AWESOME love to that game!
Lovar dessutom att om vi haft ett fönster öppet skulle hela kvarteret ha hört då jag fick rage och ropade "KÖRKÖRKÖRKÖRKÖRKÖRKÖRKÖRKÖR..... väntvänt... SVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG!!!!SVÄNGSVÄNGSVÄNG KÖRKÖRKÖR!!!!!!!!!" 

Det humoristiska är att om man säger "kör kör kör kör kör" tillräckligt snabbt så låter det som "kön kön kön kön" ... For your information.
 
Resten av kvällen gick väl åt att dampa omkring på youtube och kolla på shit som "Karlsson på golvet" .... HAHAHAHAHAHAHHA fy fan jag dör X'D S¨ånt är mycket roligare på natten än på dagen :_
Och så var det ju Rammstein som nu nästan lett till nackspärr.. Awesome. Avenged Sevenfold fick jag faktiskt lyssna på också (Emma va såpass snäll).. I och för sig stängd hon av de då hon påstod at jag blev fö vild.. O_O
WELL, what else would anyone expect då jag lyssnar på AVENGED fucking SEVENFOLD och ser deras musikvideor i en jävla stor tv medd jävla bra ljudkvalitet (hög volym dessutom.) 
 
Om man går från gårkvällens händelser till gårdagens EFTERMIDDAGShändelser, så longerade jag lilla Mistral med SADEL för första gången! Och han uppförde sig ganska så exemplariskt (: Bortsett från slutet då han råkade trampa upp lite sand som var ljusare (eftersom den var våt på ytan), det var absolut farligt, så han hoppade, galopperade och bockade lite varje gång han skulle över den lilla ljusare fläcken.. Men det var ju i och för sig inte ett problem..
Idag ska jag väl också longera honom with da saddle antar jag! :) Ska bli intressant att se hur detta artar sig!! :)
Och nu, lite bilder på lilla Mistral med lilla sadeln på! :D 
Credsen för bildern får Anni Johnsson!
 
Och bara för att jag har lust, så kommer lite macrobilder. 
Perus grej, yes me know men that doesn't change the fact that jag råkar gilla macro (;
 
 
 



I'll wear a fucking DRESS.

Har just kommit fram till, att i så gott som alla andra inlägg har jag klagat på hur jävla KALLT det är. Nu är det så jävla VARMT! Precis samma sak varenda jävla år, det är "kallt" veckan/veckorna före skolan börjar och sen då skoln börjat så då blir det plötsligt +25 jävla grader. OCH DÅ MÅSTE MAN JU FAN SITTA INNE. HUR KUL ÄR DET? Då vill man ju vara ute, vara i stallet eller annars bara vara cp någonstans på nån strand. Men nej, där sitter man i skolan. I och för sig så har vi dessa två dagar det varit varmt, varit ute ganska mycket i skolan.... Igår gick vi till exempel till skolparken, och idag gick vi till Aspegrens trädgård och sen till skolparken.. Yes, yes, great att man får vara ute. MEN. Det SKULLE ha varit skönt om man haft typ shorts och en tanktop på sig, men nu var ju situationen denna att jag för fan var fullt påklädd med svarta byxor och svart t-shirt. Samma sak idag, bara att det var en svart TRÖJA istället. God fucking dammit. SÅ imorgon ska vi tydligen till Vaasa med da school och kolla nån utställning. DÅ TÄNKER JAG FAN VARA REBELL OCH TA KLÄNNING. Men bara därför kommer det regna, åska och allt annat skit bara för att jag förberett mig med en jävla klänning. Det vore min typiska skit-tur.
Just ja, vi började ju skolan på onsdag... Och vi flyttade ju från Nykarleby till Jeppis, LITE storleksskillnad på byggnaderna och jag lovar att jag fan kommer tappa bort mig i den där jävla labyrinten ännu i vår då man ändå gått där mer än ett halvår. Jag älskar mitt lokalsinne... ... ..... ... .. Eller så inte.
 
För övrigt longerade jag Mistral med inspänningstyglar idag, gick superbra med tanke på att han aldrig blivit "utsatt" för det förut, så hans respons till inspänningstyglarna var inte så dålig som jag tänkt det skulle vara! :D 
Så longerade jag Liss också.. Jag lovar att jag skulle ha kunnat kasta longerings spöet i huvudet på henne och hon skulle inte ha reagerat O___O... Hon reagerade inte fören jag daskade till henne på röven med pisken, förstås inte hårt, men ändå så att hon skulle förstå att detta är något man ska vika undan för och inte stå och glo på och bli ännu latare än tidigare.. Efter det hade hon helt bra fart på :3
Hon var förresten världens myyyysigaste idag :''3 Stod jag framför henne skulle hon upp med mulen i mitt ansikte eller vila sin haka på min axel :'') DESSUTOM så fick jag TILL OCH MED kratsa hennes hovar för första gången idag!!!!! Då jag först började sköta henne osv. så fick jag inte ens borsta hennes ben utan att hon flög tre meter upp i luften och steppade omkring... Nu får jag borsta hennes ben ända ner till hovarna och även kratsa hovarna.. FRAMSTEG :DD
 
 
Jag känner mig annars full av all sorters inspiration till att göra något.. Vara aktiv liksom... Då jag cyklade från stallet började jag till och med fundera på om jag skulle ta en JOGGINGTUR direkt jag kommit hem, bara byta om och sen sticka iväg. VAD FAN HAR HÄNT MED MIG? O____O 
VAD HÄNDE MED DEN LATA LINN SOM KNAPPT ORKADE LYFTA RÖVEN FRÅN STOLEN FÖR ATT GÅ PÅ WC? 
Dammit, jag är nog allvarligt sjuk.
GJORLMHLBTHEMHBKLTEHMHKLTEKHLTEMKHLET OCH SÅ KOM JAG JUST PÅ ATT JAG BESTÄLLT TVÅ BIL-RACING-THINGY-SPEL. Those are fucking AWESOME. CAN'T WAIT TO GET THEM!!!! Kommer fan sitta uppe hela jävla natten... Eller tills jag rage-quittar.... Vilket händer ganska så ofta då jag spelar något... hrm..
WELL WELL, tömörröw, Vaasa med da school.. Så det blir väl lite shopping efter utställnings-besöket och det alternativa ateljébesöket.. (:
 
 
Credsen för bilderna går denna gång till Jenny From (:
 
 
 



Jävla kärring D:<

Idag (IGÅR - rättare sagt) då jag varit i stallet och longerat Mistral och var på väg hem med cykeln stod en tant med en hund på smma sida vägen som jag cyklade på och väntade på att en bil skulle passera så hon kunde gå över vägen.. Då bilen passerat var jag typ en meter ifrån henne, och kärringen börjar gå över vägen med sin fula, svankryggade hund!!!!!
Hade så lust att ropa efter henne "BITCH, GET OUT OF MY WAY, GOD FUCKING DAMMIT" men eftersom jag är en snäll flicka med självkontroll så höll jag emot frestelsen att göra det :3
I mean, ser man fan inte en cyklist som kommer en meter ifrån en? Blinda kärring..
HEY. hon kanske var blind. och den svankryggade hunden var en såndär blindhund? THAT DOESN'T CHANGE THE FACT THAT I WAS ABOUT TO RUN OVER HER. Om det var en blindhund så skulle ju den fan ha stoppat henne eftersom den måste ha sett att jag kom. Jävla kassa blindhund, försöker du ta livet av din ägare?!?!?!?!??
 
OK. Enough with the kärring and dog-rage.
 
I förrgår (eftersom det är måndag nu c:) upplevde jag nostalgi med Emma. I had this urge I couldn't resist. ATT SPELA PS2, racing spel, and stuff like dat. Så. Hon kom hit. Vi spelade nåt Tokyo Drift-or whatever. IT WAS FUNNY. Men, om jag kör lika förjävligt i verkligheten som jag gör i bilspel så kommer jag fan aldrig få körkort.
Om nu inte alla håller sig inomhus och jag är beredd att betla stora summor i skadestånd (A)
Vi spelade till och med HARRY POTTER och HUGO. Aaaaah, vilka minnen då man spelade Hugo på datorn och då man dog, knackade han på rutan och frågade vd man höll på med.... awesome. Dom som int har spela Hugo då dom va små, HAR INGEN BARNDOM.
... GODDAMMIT. I STILL HAVE THIS URGE TO PLAY CAR-RACING-GAMES.
 
 
... För att från det gå över till stallet.... :D 
Longerade som sagt Mistral idag (JAGMENARIGÅR), det gick bättre än i fredags eftersom han inte alls kom inåt lika mycket. Visst hände det, men han verkar börja förstå att man ska "hållas i ringen" lite bättre än vad han sist gjorde! :) Snart blir det även att testa med sadel på ryggen och kanske inspänningstyglar.. Ska även prova longera Liss, kanske imorgon (:
 
OCH PÅ ONSDAG BÖRJAR SKOLAN IGEN O_O oh mah gadh. Samma linje men ny plats, vi flyttade ju från Nykabi till Jakobstad.. Kommer så tappa bort mig.. "Ingången vid Runebergsgatan" WHERE THE FUCK IS RUNEBERGSGATAN? "andra våningen" HUR FAN HITTAR MAN TILL ANDRA VÅNINGEN?! 
Goddammit.
 
 
Nu kommer det väl lite bilder från longeringen av "lillkillen" som är 6 år O_O
 
 
Och credsen för bilderna går till Anni Johnsson! :)



SWEET PONIES...

Denna dagen har spenderats på ponnytrav  i Torsviken... Därav var jag tvungen att vakna redan klockan 10.. ... 
Fick veta igår att mamma skulle upp före klockan åtta följande morgon (alltså idag), och så råkade jag vakna av mig själv utan att veta vad klockan var, men jag hörde mamma så jag kunde ju bara anta att den var före åtta eftersom hon fortfarande var hemma.
Fem minuter senare ringer alarmet på telefonen. Goddammit. Så visade det sig att hon försovit sig och vaknat nyss. Vilket betydde att jag inte fick sova två timmar till :C (SADDEST FACE EVER.)
 
Så, har som sagt fotat på ett ponnytrav idag, och jag har officiellt invigt att ha leggings under byxorna eftersom jag kom fram till att jag troligen skulle frysa häcken av mig annars eftersom jag i princip bara var stilla, gick kanske någon meter och växlade mellan att stå och sitta, HUR JÄVLA BRA VÄRME FÅR MAN AV DET DÅ? D:
Och nu har jag suttit framför datorn med bilder sen klockan fem, nu är den kvart i åtta. MINA ÖGON ÄR FYRKANTIGA. Och så har jag ätit för mycket ostbågar. SÅ NU MÅR JAG DÅLIGT!!!
Och nu fick jag huvudvärk också :'c Och hicka :'c
 
SÅ SÖTA PONNYSAR. Jag vill också ha en liten ponny att gosa med >:C Helst så liten att den rymms in i mitt rum.



FUDGE PACKER.

Hej.Jag.Äter.Nudlar. Om ni ville veta..
 
"Imorse" hade jag lagt klockan på halv elva-ish, vilket betydde att jag vaknade då. Men lat som jag är somnade jag om... Och JUST DÅ JAG SOMNAT OM så ringer Mikael och säger att han och mamma är i stallet..... Goooddammit... Fast, det är kanske inte så dåligt heller att börja stiga upp lite tidigare eftersom skolan börjar snart, och man vill ju inte se ut som nåt jävla bergstroll på grund av sömnbrist....  Och så longerade jag ju Mistral också.. Gick faktiskt över förväntningarna för min del med tanke på att han inte blivit longerad mycket förut (:
Så får man ju inte glömma att jag ryktade Liss..
 
Igår kväll var jag efter ett paket från Cybershop till Siwa, och eftersom det betalats med bankkort via internet så behövde man ju förstås inte betala nåt där... Men så köpte jag en påse morötter på samma gång och sa på samma gång jag gav henne pengarna att det borde ha kommit ett paket från Cybershop... Och så sa hon "Okej, 8,60€" Jag trodde ju fan att det var nån avgift för att paketet varit där or some shit like that, så jag stod ju färdigt med pengarna där som nåt jävla mähä då hon sa att det inte kostade nånting.. Sen då hon la kvittot på disk-grejen-vid-kassan så sa hon inget om nån underskrift, så jag började ju lägga kvittot i plånboken då hon harklade sig lite och sa att jag skule skriva under.. GOD FUCKING DAMMIT, HUR HADE HON TÄNKT ATT MAN SKULLE KOMMA IHÅG DET OM HON INTE SÄGER NÅNTING?!?!!?!??!? Så där gick jag då  och kände mig som en jävla idiot...
Å andra sidan så är jag alltid lite efterbliven då det gäller att beställa saker typ vid Hesburger, osv osv, hjärnan är alltid lite extra seg så dom tror säkert jag är störd på nåt sätt...  Lika pinsamt varenda gång..
 
WOOOOOOOOP Imorgon ska jag ut på mitt första "fotojobb"! Det blir fotografering av ponnytrav... Tur att Mikael sa att det var imorgon, jag visste bara att det skulle vara 11.8.. Och på nåt konstigt sätt förknippade jag det med söndag.. Skulle gärna ha sjunkt igenom jorden om jag kommer dit på söndag och ingen är där, eller om hon som frågade mig om jag kunde göra det, ringer och frågar vart jag är, det skulle väl troligen vara ännu mer pinsamt....
 
Något jag måste tillägga om samtalet jag fick från Mikael "imorse" var att han sa att det var VARMT OCH SKÖNT.   Så.. Jag la på mig t-shirt och skulle släppa in katten.. TROR NI INTE DET VAR SVINKALLT DÅ ELLER? DDDDD: 
Nu har jag GH (Guitar Hero) abstinens också D: fuck.
För att lugna nerverna för ni se "vackra" och "intressanta" bilder på kastrullen som jag kokade nudlar i. Och skålen MED nudlar i. :C
Den blänker ju i alla fall c:
 
Gott.
 
 
 
Jaha.. Och va fan ska jag göra nudå? Sitta hemma och dra röven mot stolen i ren tristess? :c
Kanske jag sitter och glor på den där traktorn som balar hö ute på ängen... 
Eller räknar hur många varv jag kan springa upp och ner för trappan utan att jag faller...
Se hur mycket glass jag kan äta utan att jag spyr...
Kolla hur länge jag kan hålla handen på varm spisplatta utan att ta bort den... 
Lära mig stå på händerna.... .. .. 
FUCK DO I KNOW.
Fudge packer :c
 
 



Bear, you dipshit!

Bear, you dipshit! What have you done? D:
 
Vaknade imorse.. (klockan 11:30...) och såg att solen sken, det såg varmt och skönt ut och jag hann redan tänka att jag inte behöver ta tröjan på då jag far till stallet. Fuck that shit, då jag kommer ner och kollar på temperatur-visar-grejen sår det inge mindre än 13.5 grader. SOLEN SKINER. DÅ SKA DET VARA VARMT FOR FUCKS SAKE!!
Had this urge att fara till stallet igår kväll, så dit for jag förstås och hade väntat mig en mysig rykt-stund med Liss, men så hade jag ju helt glömt bort att Mikael var på trav med andra hästen, Mistral.. Vilket betydde att han hade med sig lådan med ryktborstar :c very well, får ta och köra den mysiga rykten idag då c:
 
Något jag också kom fram till igår efter inte så lång tid av tankeverksamhet, var att förra året började jag använda min hösttjacka.. i OKTOBER.. Typ någon vecka före höstlovet.. Nu blir det väl fan till att börja använda den redan första dagen i skolan om vädret ska se ut som det gör ;___; Och så måste man väl ta till med vinterjackan i oktober... MEN!!! Jag klagar alltid på att det inte är snö på julafton (det ska tammefan vara det) men nu, då det har varit så kallt kanske det kommer snö ... FÖRE jul till och med.. Dat would be awesome.
Men eftersom finska klimatet är vart ryggraden slutar så kommer vi säkert ha +10 grader i mitten av december. Skulle inte förvåna mig.
 
Nu vill jag till stallet. Men jag vill inte fara ut och frysa röven av mig. Sitter mycket hellre inne och kollar på nån bra film med ett par sköna  tofflor än hoppar på cykeln och trampar iväg till stallet :c Hjärtat säger stallet men hjärnan säger soffan + täcket + film.. Kanske jag kör en soff-dag och tar stallet först på kvällen? c:
 
 
 
 
 
http://flukedude.com/theimpossiblegame/  - Detta spelet är OMÖJLIGT. det var räknat till 156 försök då jag klarade mig förbi en del, och just då jag blivit så nöjd och glad över det, tror ni inte att spelet stoppas och en text kommer upp "BUY FULL VERSION TO CONTINUE THE GAME" .... FUCK THAT SHIT. :'c
 
 



F*ck the weather.

The fuck? Har just flyttat hit från blogspot.com, och jag måste erkänna att jag inte förstår ett skit om hur man får in någon typ av header här... På blogspot var det ju bara några klick och att välja en bild, med vadan detta? Måste man vara ett geni på kodning för att få in en simpel bild?
HOWEVER.
Den här bloggen kommer då framförallt innehålla olika typer av konst, främst foto för er som inte såg texen där uppe :p
Jag antar att jag skulle skriva om min vardag om jag skulle haft något att skriva om, men problemet är att jag inte riktigt har det, och jag råkar ogilla bloggar var det står "Har sovit till klockan ett idag, åt mat, varit med vänner och nu ska jag kolla film" ..... Vem fan är egentligen intresserad av att läsa sånt? Det är tammefan en mening.. Ska jag läsa en blogg om vardag så vill jag ju ha en saftig bunt text att läsa om intressanta saker..
Ofc kommer jag ju skriva lite nu som då vad som skett om jag tycker det är tillräckligt intressant att jag ska kunna dela med mig av det, men, as I told you, mest bilder.
Troligen kommer det dyka upp inlägg om hur det är i stallet, eftersom jag har en förkärlek till hästar. På blogspot hade jag en "hästblogg" som jag kombinerade med min vardag, sjuka händelser i skolan osv. Men eftersom min häst gick bort i februari så hade jag inte något att skriva om. Men nu rider jag en häst, och möjligen snart en till, så inlägg om det kommer säkert att ploppa upp nu som då!
Pooop, för er information, så blir det fotografering med Lillemo idag, ell,er ikväll om man ska vara exakt om det pissiga vädret upphört, det vill säga.. Regnar intejust nu, men det regnade nonstop hela dagen, kvällen och natten igår (är förvånad att vi inte har översvämning) .. Så jag är inte speciellt förvånad om änglarna pissar ikapp just fören vi ska iväg... Fan ta skitvädret, vart är sommarn?
 
 
   På bilden finns även Emma från  http://emmasbox.blogg.se/



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!