TOP MODEL EVENT - HERE WE COME!

Idag är en småhektisk dag eftersom jag har en hel del ogjort innan imorgon. Eftersom jag inte berättat något här så vet säkert de flesta som läser inte att jag är påväg till Sverige imorgon för att besöka Nex Top Model Sverige - event.
Det ska bli superkul och har varit supertaggad över detta ända sen mamma och jag köpte biljetterna dit.. Och ja, jag ska dit med lilla mamma, för att hon är lite coolare än alla andras mammor ;)
Så; det blir att köra ner till Åbo med musiken på högsta volym och sen hoppa på båten och  båta iväg mot Stockholm! 
 
Snart är det Maj månad.. Det var ju just höst, vart är världen på väg? Det betyder att det snart är Juni, vilket i sin tur betyder att det är dags för Rammstein-konsert..
 
Nej jösses, nu ska jag aktivera mig och kolla över kläderna som ska med.. Man kan ju inte ta med mycket eftersom det blir så jobbigt att bära sen då man ska hem igen och har shoppat fem ton kläder ;D



Levader och knäckebröd.

Ojoj. Länge sen man har skrivit nåt här! :)
Kanske det beror på att jag inte haft det minsta lilla skit att skriva om?
Hur som helst så har det hänt, och kommer att hända ganska mycket de närmsta dagarna, så jag kan ju börja med vad som har hänt.
 
I fredags från klockan 15:30 var jag och Camilla med och spelade in en musikvideo till låten Hysteria som Sturm Und Drang gjort en cover på. Spelades in vid den f.d och halvrivna nattklubben Diva i Jakobstad. Det ar superkul trors att vi måste vara där i 10 timmar och vara på stand by i princip hela tiden..
Ska bli spännande att se då videon publiceras! 
 
I lördags var jag bilande till Esse, till Malenas (http://pepsies.blogg.se/index.html ) och fotade henne och hennes häst Pepsie! Fick några helt bra bilder också, så om ni tycker ni vill se bilderna kan ni gå in där via länken!
 
I söndags stack jag iväg och red Caramia tillsammans med Malin som red Vaegir och hennes man som red på Azzi. Caramia uppförde sig nästan exemplariskt, till skillnad från förra ridturen då det plötsligt bara blev stopp och hon började stå och bocka på stället för att sen ställa sig på bakbenen, men vi kom fram till att hon nog gjorde en levade, på eget kommando ;D
Haha, bus-arab :)
 
Idag ska jag rida Trippis, men det blir först senare ikväll eftersom ridlektionerna vid Tavast slutar först 19.00!
 
Nu kommer en bild på en klassisk levade och en bild på lilla bus-arab-ponnin Caramia :)
Denna bild är lånad från google och det är Bent Branderup, en av de främsta akademiska ryttarna som rider sin häst Zarif. Att göra en levade innebär att hästens bakben är placerade rätt långt in under dess kropp och den lägger 100% vikt på dem.
 
 
Och här var då lilla Cara-caramia :)
 
Nu ska jag käka knäckebrö >:'3
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!